Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Stabil pályára állt az Android 16
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
deka10
senior tag
válasz
this is life #114 üzenetére
Szia! Kb. 12-16 óra nálam legalábbis ennyit bírnak.
-
deka10
senior tag
válasz
alcapone386 #91 üzenetére
Ha gondolod ki is próbálhatod, tudod nekem kettő van és szegedi vagyok.
-
deka10
senior tag
válasz
alcapone386 #78 üzenetére
Azért elég jól szól, magán házban lakom, így csak az emeleten tanuló gyermekeimet zavartam meg.
vlesi69
Igen, korábban vettem egyet és most vettem mellé egy másikat is. -
deka10
senior tag
Kicserélték a hibás hangszórót, így már tökéletesen működik a tws.
-
deka10
senior tag
válasz
alcapone386 #73 üzenetére
Küldtem privátot.
-
deka10
senior tag
válasz
alcapone386 #73 üzenetére
Ok az jó lenne, előre is köszönöm.
-
deka10
senior tag
válasz
alcapone386 #71 üzenetére
Ha a régebbi a főhangszóró akkor szól mindkettő de szaggatottan, ha az újabb a fő akkor csak az szól és szintén szaggatott a régi csak halkan sistereg, valószínűleg a régi a lúdas csak jó volna biztosra menni. Több telóval próbáltam ip8, Samsung, p9, M10 pro, mindnél ez volt.
-
deka10
senior tag
Sziasztok van valaki, aki használ ilyen hangszórót és Szegeden vagy közelében lakik. Vettem egy második példányt valamiért tws módban szaggatottan szól, szeretném kideríteni melyik hangszóró nem jó.
-
deka10
senior tag
Nézegettem annó onyx studio 5 is, de a 3000 mAh akku nem igazán győzött meg. A 12000 azért meggyőzőbb, még úgy is, hogy "csak" 6 órát megy 70%-on.
-
deka10
senior tag
válasz
NvidiaRTX #32 üzenetére
A mély az tényleg elég durva 70% felett is. Annyit még nem használtam, hogy lemerüljön, amikor megjött feltöltöttem teljesen, tavasszal többet lesz használva. Körbejárva a hangszórót minden irányba jó erősen szórja a hangot, szerintem azért is vártam erősebb hangzást mert nem egy irányba nyomja, ha volna még egy belőle akkor menne a sztereó is és úgy már egy kisebb házibuliban is elmenne. Szerintem nincs doboz hangja, ami furi, hogy nem igazán lehet halkan hallgatni, vagy nagyon halk, vagy nagyon hangos, ez a 2-es hangerőnél jelentkezik, szerintem ott lehetne egy köztes állapot. Ami részemről még zavaró, hogy nincs rajta fogás, csak két kézzel fogható, nincs kicsi kezem és meg is tudom fogni a tetejénél egy kézzel, de valahogy ha át akarom rakni egy másik helyre nem érzem biztonságosnak a fogást.
-
deka10
senior tag
-
deka10
senior tag
Itt azt írja, hogy lehet tölteni csak nem tesz jót az akkumulátor élettartamának.
A FAQ 6. pontban írja. -
deka10
senior tag
Én rendeltem egyett, meglátom milyen ha bejön akkor lesz neki párja is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bő két évvel az első Tronsmart hangszóró megjelenése után a céget már a legjobbak között említhetjük. A T6 Max egy nagyon jó hangszóró, de otthonra túl sok lesz.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Politika
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Formula alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest