Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Mégsem irigyellek.
Részvétem. Pedig az is nagyon csinos kis telefon. Nekem azért van rajta a madzag, még ha rusnya is, de nagyon sokat vonatozom (legtöbbet vezetőálláson), és nagyon sokat fényképezek, mert egy-egy napfelkelte vagy naplemente a puszta tájban mindig gyönyörű, csak éppen a telefont nem szeretném kiejteni az ablakon.
De továbbra is tartom, nagyon kipróbálnék egy ilyen telefont, aztán mondanék hiteles véleményt én is.Szerk.:
OFF -
kelly416
veterán
Igazad van, de tartásról volt szó, és így kamerázok, így nézek filmet...
De mint írtam, az Omniától indulva végig próbáltam már pár telefont egészen a PF2-ig (tabostól is használtam), és egyikre sem lógott rá a kezem.
De ha próbáltad, akkor csak irigyellek, én is szívesen próbálgatnám. -
kelly416
veterán
válasz
mrlujoak #136 üzenetére
Ember! Hogy fogod azt a telefont? Mindegy, nem az én dolgom átnevelni senkit, nem is akarom megtenni, de mi a f@szért van érintő kijelző rajta? Én szeretem mindig így fogni a telefont, így meg mindig elbabrálok valamit és takarom magam elöl a látnivalót. Látod? Ha nem akarom, akkor nem is jó semmi.
Már az Omnia készülékemet is így fogtam, pedig nem volt gyenge kávája, és azóta volt még pár telefonom, ami szintén nem büszkélkedett kis kávával.
A troll fogalmát meg a testi méreteidre értettem főként, mert egyből egy olyan kép jutott eszembe, mint ahogy pl. King Kong fogja a nőt. Túl nagy a keze, kicsi a fogni való, és bugyután fogja meg. Tudom, miért írtam akkor troll-t és nem King Kong-ot? King Kong mégiscsak egy tiszteletnek örvendő közismert valaki, de Rólad senki nem tudja, miért csinálod azt, hogy minden fórumban, ahol megfordulsz, értelmetlen veszekedést szítasz, miközben megrendíthetetlenül állítod a magad igazát, még akkor is, amikor józan ember már nem csinálna ilyent.Pont ezért én megígérem Neked, hogy elolvasom amit erre reagálsz, de nem fogok rá visszaírni. Részemről azt írom, hogy legyen Neked igazad, legyen mindenhol 5cm a kötelező alsó káva méret, hogy tudd megfogni, én meg majd megveszem az ilyen szép, filigrán keretű készüléket és jól érzem magam.
Emelem kalapom.
B-Clone:
Értő olvasás? Nem megy? Akkor minek is magyarázzam? Ha csak tartani akarod, minek lógsz bele? Nem egy kezes használatról van szó, mert az már a z1c méretében is bajos nekem, és pont ezért örülnék, ha jönne egy 4,3-4,5 kijelzővel szerelt telefon, aminek ilyen keskeny a kávája.
És nem tudom, hogy jött ide a focimeccs, direkt azt írtam, hogy a széleken nincs zsíros folt, nincs nyoma a "véletlen érintés"nek.
Na mindegy, jót ebédeltem, megyek motorozni, Veled sem vitatkozom. -
kelly416
veterán
válasz
QwErTy42 #132 üzenetére
Minek etetitek? Tényleg Troll lehet, ha a keze akarva-akaratlanul rálóg a kijelzőre. Annyit sem képes beismerni, hogy "hoppá, tényleg elképzelni-t kellett volna írni...".
Én z1c-t használok, eléggé vékonyka a kerete mindenhol. Igaz, nincs érintő a legszélén, meg kép sem, de zsírfolt sem. Tehát az én kezem nem lóg bele a képbe, pedig a telefon igen-igen kicsi. -
kelly416
veterán
Nem tudom, miért kell ekkora alsó káva. Ha az is majdnem olyan keskeny lesz, mint a felső, és esetleg elhanyagolják az előlapi kamerát, akkor én nagyon fogok örülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest