Új hozzászólás Aktív témák
-
B-Clone
aktív tag
válasz
kelly416 #146 üzenetére
Volt is néhány hónapig. Mármint 304SH. Tavalyi modell de nagyon hasonlít erre. Aztán kicsúszott a zsebemből mikor ültem le egy székre. Ripityomra tört a kijelzője és ha jól emlékszem valami 4-500 dodó lett volna az utángyártott kijelző + a csere, szóval mondanom sem kell, hogy inkább új telefon lett.
-
mrlujoak
veterán
válasz
kelly416 #141 üzenetére
Elnézésed kérem, hogy ÉN, neked nem tetszően merem fogni a saját mobilom.
Neharagudj, máskor nem így teszem, elejtem, és megyek hozzád egy másikért...
...és itt fejeztem be, mert látom, saját használatból kiindult tapasztalat sem elég egy-egy vélelem kifejtéséhez.
(#142) sz.balazs.95:
...pont emiatt írtam még a legelején, hogy próbáld ki (modellezd le, képzeld el, futtasd le, szimuláld - csakhogy ebbe is bele lehessen kötni ugye?
- ez nem ked szólt )
Mivel a - amit írtam - a saját tapasztalataimból alkottam véleményt osztottam meg egy szakmai topikban, azt saját használati környezetemben fel is tártam, így még mindig adott a legelső hozzászólásomban alkotott véleményem.
Normális emberként ezt nem fogom senkire rátukmálni - miért tenném - de a kipróbálást, elképzelést erősen javaslom.
Hiszen magamból, és a felhasználási szokásaimat alapul véve ezzel a modellpárossal már átesett a ló túloldalára a gyártó. -
B-Clone
aktív tag
válasz
kelly416 #135 üzenetére
Most azért ordas hülyeséget írtál remélem tudod.
Minél kisebb egy telefon, vagy annak kijelzője, annál könyebb kézben tartani rámarkolás nélkül, plusz ha tornázás nélkül átéred a kijelzőt kisebb az esélye, hogy más pontokon akaratlanul is érintkezel vele. Valamint a z1c pont egy olyan telefon aminek a keretein különösebb probléma nélkül akár foci meccset is lehet rendezni.
-
mrlujoak
veterán
válasz
kelly416 #135 üzenetére
Na álljon meg a fáklyás menet!
Azért, mert más véleményem van - amit még képekkel illusztrálok is - miért lennék troll?!
Abetyármindenit, hogy nem vagytok képesek értelmezni, és használni a troll fogalmát!
Attól még, mert valakinek van véleménye, és az esetleg más, mint a tiétek, az nem troll.
Ráadásul ha olvasol, akkor azt is láthatod, nem egyedül vagyok a véleményemmel...Basszus, szakmai fórumon ilyen balgaságokkal kell foglalkozni.Fujj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest