Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
Csapoati #131 üzenetére
No, én meg egy fektetett tartalom fogyasztásakor így tartok egy 5"-es modellt jobb ill. bal kézzel...
A vakusnál tökéletesen látszik, hol a készülék vége...
Így én máris KIPRÓBÁLTAM (
) nekem, a stabil fogás esetén belelógna nem is kicsit a fórum témáját képező modellpáros kijelzőjébe a kezem.
Persze, lehet azt mondani, hogy akkor fogjam a jobb kezemmel, de erre meg azt írom, hogy akkor legyen baloldalt (tetején) is legalább egy fél centis perem...
-
B-Clone
aktív tag
válasz
Csapoati #131 üzenetére
Ahogy elnézem én vagyok az egyetlen itt aki már használta a Sharp valamelyik hasonló készülékét. Konkrétabban ezt. Le is írtam feljebb a véleményem és hidd el, hogy itt is voltak már akaratlan érzékelések pedig a készülék is kisebb nekem meg lapát kezem van. Bitang jó cucc, de azért van sok árnyoldala is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Xbox Series X|S
- Ingatlanos topic!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest