- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Cyberpunk #99 üzenetére
Több telefonnal évekig történő együttélés után kikristályosodott a számomra(!) megfelelő maximális telefonméret, ez pedig maximum 130x65mm. Lehet azt mondani, hogy dehát ez meg az csak 1-2 milliméterrel szélesebb/hosszabb, de nem
Tapasztalati úton, ennél nagyobb telefon nekem egyszerűen nem kényelmes.
Ez pedig 5,5"-os képernyővel már kávák nélkül is nagy...
Számomra a tökéletes telefon egy HD kijelzős, 4,5"-os, IP57-es készülék, nem feltétlenül legfelső kategóriás, de erős hardverrel.
Ehhez eddig egy Sharp áll a legközelebb, mégpedig ez. Nem annyira beszerezhető itthonporterocka: pont ez a baj... én nem akarok phablettel a zsebemben mászkálni. Otthon használok tabletet, de ha úton vagyok, dolgozom, stb, akkor nekem bőven elég a kisebb képernyő, még ha tartalomfogyasztásra is használom, akkor is.
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #93 üzenetére
Nem tudom emlékszel -e arra, amikor már az említett érintő kijelzős telefonok első generációja megjelent?! Botrányos volt a használhatósága és mégis fogyott, aztán finomítottak rajta 1 - 2 év alatt és jó lett. Valahogy így megy ez most az okosórákkal is, meg majd ezzel is. Sőt, szerintem tuti így lesz majd a valódi flexi kijelzőkkel is.
Mindig beeresztik a piacra az újdonságokat, mert vesenyeznek egymással. Használat és a kritika során feljöhetnek olyan igények is, amire a tervezők nem gondoltak. Ez is egy ilyen, de biztos lesz még pár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest