- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
mrlujoak #182 üzenetére
igen, költői túlzás volt.
de akkor is: szerinted melyik a jobb, ha minden irányban van keret vagy vagy ha egy kis szakaszon éppen eltakarja az ujjad legvége a képernyő szélét?
Azért nem éppen ugyanaz a kettő. Ráadásul nem hinném, hogy ez máris félrenyomást eredményezne.nehogy már abba az 1*3 mm kitakart helybe haljál már bele.
-
válasz
mrlujoak #180 üzenetére
„...és még így is sikerül kitakarni a képből...”
de azt áruld már el, mert nekem nem teljesen egyértelmű, hogy téged az zavar, hogy félre lehet nyomni a képernyőt, vagy csak az, hogy belelóg az ujjad?
Mert konkrétan 0,0002 mm-t ha belelóg azokon a képeken.
Azt hiszem nem ez fog álmatlan éjszakákat okozni senkinek sem.
-
alex devil
senior tag
válasz
mrlujoak #164 üzenetére
"A használata az, ami elborzaszt. Akarva akaratlanul is belenyúlsz a kijelzőbe csak kézben tartva.
Ez ráadásul nem csak azt eredményezi, hogy el is indítasz valamit, mert az szoftveresen kiküszöbölhető, hanem az, hogy fizikailag kitakarod a kijelzőt a saját ujjaddal...""A biztos, stabil egykezes fogás ilyen."
Ezeket írtad
Én nem nyúlnék bele a kijelzőbe, hidd el...
Válasszon mindenki a saját képességeihez mérten megfelelően használható készüléketés ne jelentse ki, hogy (szintén idézet tőled): "Nem feltétlen az a probléma, hogy megnyomod a kijelzőt, mert ezt lehet szoftveresen kontrollálni, hanem az, hogy a saját ujjaddal takarod ki a megjelenítőt."
-
-
-
törölt tag
-
válasz
mrlujoak #140 üzenetére
Jó, hát én nem egészen így tartom a telefonom
, de elfogadom, hogy te igen.
Rendben, neked nem áll kézre, de ez még nem jelenti azt, hogy senki másnak sem.
Én pl. azt utálom egy telefonban, ha 8m üres hely van felül és alul is. Klasszikus példa erre az iPhone kialakítása. Szép meg jó is, biztos sokaknak kényelmes is, de én utálom.A Lumia 820 pl. méreteit és arányait tekintve klasszisokkal jobb, illetve ez a Sharp is igencsak bejön nekem, mert tetszenek az arányai.
-
kelly416
veterán
válasz
mrlujoak #136 üzenetére
Ember! Hogy fogod azt a telefont? Mindegy, nem az én dolgom átnevelni senkit, nem is akarom megtenni, de mi a f@szért van érintő kijelző rajta? Én szeretem mindig így fogni a telefont, így meg mindig elbabrálok valamit és takarom magam elöl a látnivalót. Látod? Ha nem akarom, akkor nem is jó semmi.
Már az Omnia készülékemet is így fogtam, pedig nem volt gyenge kávája, és azóta volt még pár telefonom, ami szintén nem büszkélkedett kis kávával.
A troll fogalmát meg a testi méreteidre értettem főként, mert egyből egy olyan kép jutott eszembe, mint ahogy pl. King Kong fogja a nőt. Túl nagy a keze, kicsi a fogni való, és bugyután fogja meg. Tudom, miért írtam akkor troll-t és nem King Kong-ot? King Kong mégiscsak egy tiszteletnek örvendő közismert valaki, de Rólad senki nem tudja, miért csinálod azt, hogy minden fórumban, ahol megfordulsz, értelmetlen veszekedést szítasz, miközben megrendíthetetlenül állítod a magad igazát, még akkor is, amikor józan ember már nem csinálna ilyent.Pont ezért én megígérem Neked, hogy elolvasom amit erre reagálsz, de nem fogok rá visszaírni. Részemről azt írom, hogy legyen Neked igazad, legyen mindenhol 5cm a kötelező alsó káva méret, hogy tudd megfogni, én meg majd megveszem az ilyen szép, filigrán keretű készüléket és jól érzem magam.
Emelem kalapom.
B-Clone:
Értő olvasás? Nem megy? Akkor minek is magyarázzam? Ha csak tartani akarod, minek lógsz bele? Nem egy kezes használatról van szó, mert az már a z1c méretében is bajos nekem, és pont ezért örülnék, ha jönne egy 4,3-4,5 kijelzővel szerelt telefon, aminek ilyen keskeny a kávája.
És nem tudom, hogy jött ide a focimeccs, direkt azt írtam, hogy a széleken nincs zsíros folt, nincs nyoma a "véletlen érintés"nek.
Na mindegy, jót ebédeltem, megyek motorozni, Veled sem vitatkozom. -
válasz
mrlujoak #134 üzenetére
Persze, hogyha telibe beletenyerelsz, akkor nagy esélye van annak, hogy bele lógjon a kezed a kijelzőbe.
Eddig még nem láttam élő embert, aki felül fogná meg a telefonját.
Vízszintesen én is többnyire két kézzel vagy jobb kézzel használom, a cikkben levő telefonnak meg alul bőven van elég hely a megtartásához. -
QwErTy42
addikt
válasz
mrlujoak #130 üzenetére
My bad...
A fórumhasználat megy.Köszi szépen.
A választ Neked szántam de a pontos kattintás már nyilvánvalóan kevésbé ment."Folytonos kísérlet, tapasztalás által egy személynek, tárgynak mibenlétet, természetét kiismerni törekszik."
Nehezen ismerhetsz ki egy tárgyat, ha csak a képzeletedben létezik.
Példának okáért ezért használják rengetegen a hülyeazértnemvagyok áruházakat bemutatóteremnek, hogy megfogdoshassák és kipróbálhassák az adott termékeket. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest