- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-Clone
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #190 üzenetére
Én az ergonómiára gondoltam nem az esztétikára. 3 Hónapig volt egy 304SH-m. Ott még valamivel vastagabbak voltak a keretek. Hidd el, hogy rengeteg helyzet van amikor nem tudod lényegében "ujhbeggyel" stabilan is tartani a telefont és kezelni is anélkül, hogy mondjuk a hüvelykujjad hegyén kívül máshol ne érintkezne a bőröddel a kijelző. Irgalmatlan lapát tenyerem van de még szerintem is ez a kivitelezés mondjuk úgy 4,3 - 4,5 colban lenne ergonomikus. Fektetett módban is főleg játéknál és gépelésnél a telefon "felső" részén nagyon sokszor érintettem akaratlanul pedig volt időm gyakorolni a fogásokat.
Neten is van am jó pár hands-on videó. Mind tele van akaratlan alkalmazás megnyitásokkal félre érintésekkel és hasonlókkal. -
B-Clone
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #187 üzenetére
Tőled is megkérdezem.... használtál már hasonló készüléket ?
-
B-Clone
aktív tag
válasz
alex devil #168 üzenetére
Én megvettem annó a Sharp 304SH-t. Arra külön nem térek ki, hogy 850 dolcsi volt "Akciósan". Nem sokkal nagyobb kávákkal rendelkezik, főleg oldalt. 5,2 colos panel. Szépszál gyerek vagyok lapát tenyérrel. Mégis rengetegszer volt olyan, hogy beleértem olyan helyen is ahol nem akartam.
Ezen meg csak nőtt a kijelző. Marokra fogás nélkül nincs élő ember aki stabilan tudja tartani egy kézzel...
-
B-Clone
aktív tag
válasz
kelly416 #146 üzenetére
Volt is néhány hónapig. Mármint 304SH. Tavalyi modell de nagyon hasonlít erre. Aztán kicsúszott a zsebemből mikor ültem le egy székre. Ripityomra tört a kijelzője és ha jól emlékszem valami 4-500 dodó lett volna az utángyártott kijelző + a csere, szóval mondanom sem kell, hogy inkább új telefon lett.
-
B-Clone
aktív tag
válasz
kelly416 #135 üzenetére
Most azért ordas hülyeséget írtál remélem tudod.
Minél kisebb egy telefon, vagy annak kijelzője, annál könyebb kézben tartani rámarkolás nélkül, plusz ha tornázás nélkül átéred a kijelzőt kisebb az esélye, hogy más pontokon akaratlanul is érintkezel vele. Valamint a z1c pont egy olyan telefon aminek a keretein különösebb probléma nélkül akár foci meccset is lehet rendezni.
-
B-Clone
aktív tag
válasz
Csapoati #131 üzenetére
Ahogy elnézem én vagyok az egyetlen itt aki már használta a Sharp valamelyik hasonló készülékét. Konkrétabban ezt. Le is írtam feljebb a véleményem és hidd el, hogy itt is voltak már akaratlan érzékelések pedig a készülék is kisebb nekem meg lapát kezem van. Bitang jó cucc, de azért van sok árnyoldala is.
-
B-Clone
aktív tag
Nekem egy előző generációs Aquos 304 sh-hoz volt szerencsém. Az a készülék is már hasonló módszerrel készült. Nekem spec bejött de valóban bitang aránytalan az alja. Azt el tudom mondani, hogy kijelző minőségben toronymagasan vert már az is mindent.Kamera is szép képeket készít. A rendszer sebességére egy rossz szavam sem lehet. Ami problémáim voltak vele:
-Halk. Mind a beszéd mind a másodlagos hangszóró.
-Főleg játék közben, lehetetlen fail érintések nélkül kezzelni.
-Fűt mint egy kazán. Egyszerűen nincs rajt felület ami elvezesse a hőt.
-Drága. Magyar adókkal, mindennel együtt közel 300 rugó, ha nem több.
-Rendkívül sérülékeny és egy kijelző csere árából szinte egy "kommerszebb" gyártó flagshipjére is futja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Társasjáték topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest