- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
cinemazealot #266 üzenetére
nekem az tűnt fel, hogy itt nincs "[nincs válasz megadva]" válasz. azért egy official "hint" erről ilyenkor jól jönne
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
SyMbioTe #141 üzenetére
aki a 4-esre tudott válaszolni fejből az nem törzsolvasó hanem ott volt ő is
ha meg fejből nem megy, akkor szinte ugyanakkora eséllyel indul egy törzsolvasó és egy néha-néha benéző. így felesleges törzsolvasói játéknak hívni. legyen belsős a játék, vagy kutatós-kaland játék (eltekintve attól, hogy előbbi jól hangzik, utóbbi kettő meg nem). change my mind
ettől függetlenül jó a játék, nem értékítélet volt az előbbi részemről
#143: ezt mondom én is. csak míg az 5-ösnél valóban létezik (létezhet) ilyen ember, addig a 4-esnél nem hiszem, szóval a nagyon masszív és szűk közösség szerintem olyan szűk, hogy nincs eleme
és most persze majd jön 50 komment, hogy "én pedig tudtam fejből
", amik egytől egyig igazak lesznek, ebben még biztosabb vagyok
-
thiclyoon
aktív tag
Bog, a 4. kérdés nagyon jóra sikerült!
nekem tetszik eddig, bár kezdek félni, hogy vajon mikre fogtok rákérdezni a végén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest