- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is pont így, már majdnem feladtam, aztán megnéztem milyen telefontesztek készültek az MWC időpontjának környékén és az ottani videókra nézve rögtön meglett, csak azokat az absztrakt elnyújtott feliratokat kellett párszor lassítva visszanéznem
Nekem a hol nem voltak még sajtórendezvényen volt az egyik nehezebb kérdés, mert Varsót csak nagy nehezen találtam meg az egyik videóban. Aztán meg a létrás, de az csak azért, mert a rossz videónál kerestem, aztán amikor kiléptem a "komfortzónából", szintén meglett.
-
Tudtam én, hogy ez lesz a megosztó kérdés
-
Készek vagytok
-
Ez azért nehéz kérdés, mert nem tudjátok, hol kell keresni
Rutinos Bog Fan Club tagok rögtön tudjákMás kérdés, hogy ott lesz-e a válasz, de ezt csak este fogom megtudni, még munka van.
-
Életemben először nézek youtube videót 0,5x lejátszási sebességen. Hát, nem tudom, milyen Bog, amikor sokat iszik, de így meglepően vicces
-
Na ez most engem is megfogott, pihentetem kicsit.
-
YES, 3 éve várok erre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged