- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Tegnap jött egy ilyen email, persze a linkre kattintva 404 error... ez mi?
Kedves Timyyy!
A Mobilarena új nyereményjátékot indított, melyről e-mailes értesítést kértél. A nyereményjáték elérhetősége:
Törzsolvasói játék 2018
Jó fórumozást,
a Mobilarena csapata -
somogyib
őstag
Lehet fellebbezni a sorsolás kimenetelét illetően?
-
Buccer
tag
Jó kis játék volt, élveztem. Feleségem nem annyira... Egy miatt azért szomorú vagyok, ilyen kis kalapba nem biztos, hogy kerülök valaha is. Lett volna 1-2 dolog, aminek kifejezetten örültem volna.
A nyerteseknek pedig gratulálok! -
nexus6
aktív tag
gratula a nyerteseknek és a kalaposoknak is...
tényleg jó volt a játék is, sokat olvasgattam közben is, igaz ráment nekem is 1 napom a mellékes olvasgatásokkal is, a pár napos betegségbe belefért nekem is.
jó volt, szeretem a kihívásokat. tetszett! -
Gratula a nyerteseknek, remélem lesz még ilyen játék, nagyon jó kérdések voltak.
-
Gratula a nyerteseknek.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Király volt, sok ilyet még!
Az egyik kedvenc nosztalgia cikkem (talán a Gubros kérdés okán akadtam rá, vagy a fene tudja?!) lett ez. Azok az arcok, főleg Bocháról a kép a második oldalon.
Reméljük még sok CES-t, sok MWC-t, sok IFA-t és nem utolsó sorban sok játékot toltok le együtt, velünk!
További tartalmakban gazdag évet srácok!Ja és gratula a nyerteseknek.
-
Hasonlóan gondolkodom; vagyis a jutalom a megfejtéseket illetve a keresést elismerő kalapba kerülés. A felajánlott jutalmakra nem szoktam számolni, mert úgysincs rá normális esély, így nem ér rosszul, ha nem 'nyerek' közülük semmit.
Az más kérdés, hogy van, amikor nem kerül az ember kalapba. Néha elnéz valamit az ember; de van olyan is, amikor hiába talál meg valamit, ha azt épp nem fogadják el. Eddig 4 alkalommal nem kerültem kalapba nyereményjátékokon, amiből 2 saját hibám volt; 2-nél meg -szerintem- unkorrekt hozzáállást kaptam. De hát ilyen az élet. Majd legközelebb talán elfogadják, ha meg tudom mutatni a megoldást, csak más színt látok benne, mint amit ők. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
borbastomi #819 üzenetére
Arra rá is férne amúgy
-
borbastomi
csendes tag
Én is gratulálok a nyerteseknek, jó játék volt
Mondjuk az első 4 kérdés után azt hittem, hogy a Bog Utazik csatorna reklámja lesz elsősorban
-
vz12
tag
Én is szeretném megerősíteni, hogy jó játék volt, többnyire nem volt könnyű megtalálni a válaszokat, de legalább nem volt értelmezésbeli probléma, mert a kérdések elég jól lettek megfogalmazva.
Gratulálok a szerencsés nyerteseknek!
-
Apika
addikt
Gratulálok a nyerteseknek!
-
SUPREME7
őstag
Köszönjük a játékot, király volt
Gratula a nyerteseknek
-
hemaka
nagyúr
Grat a nyerteseknek, megdolgoztatok erte rendesen.
-
draco31
veterán
Gratula!!
-
cinemazealot
addikt
Nekem az tetszett nagyon, hogy nem egy darab nagy értékű nyeremény volt (mint pl. egy csúcs mobil), hanem több kisebb. Amik ugyan valóban nem képviselnek akkora értéket, de mégis sokkal nagyobb eséllyel indul érte az ember. Főleg miután látszott, hogy a kérdések alaposan morzsolják a népet. Engem pl. kifejezetten inspiráltak a kérdések nehézségei, mert ha ugyan komoly erőfeszítéssel is, de egzakt módon megtalálható a kérdésekre az egyértelmű válasz, akkor garantált a kalapba jutás.
Szerintem akik kitartottak a végéig, hasonlóan látják.
A játék összeszedettségéről nem is beszélve. Vessük csak össze:
Világhírű mobilgyártó:
- nem egyértelmű kérdések nem egyértelmű válaszokkal,
- 1 (azaz egy) db nagy értékű nyeremény, 0 (azaz nulla) további nyeremény,
=> A kalapba jutás bizonytalan, de a kalaposok amúgy is szinte nulla eséllyel nyerhetnek.Hazai szerkesztőség:
- jól összeválogatott és egzaktul megválaszolható kérdések,
- 6 (azaz hat) db értékes nyeremény
=> A kalapba jutás csak ész kérdése, de a kalaposok nagyobb eséllyel jutnak nyereményhez.Szerintem nem kell részletezni, hogy mennyi bosszankodás kísérte az előbbi nyereményjátékot és mennyi örömujjongás és/vagy röhögés az utóbbit. Szóval köszi!
Remélem, lesz még.
És grat a nyerteseknek!
-
moonster
tag
Csatlakozom a gratulálók, kicsit csalódottak, de mégis boldog, kalapba kerülők táborához.
Nagyszerű játék volt. -
Jól van, nem kell tovább izgulnom, hogy lesz-e harmadik Mi Band 3 a családban
Grat minden nyertesnek!
-
somogyib
őstag
Gratuláció a nyerteseknek!
-
vince
őstag
-
Bog
HÁZIGAZDA
És mintegy lezárásképp: állati jó volt ez a játék, még úgy is, hogy a közepén beugrott egy influenza és csak remélni tudtam, hogy helyes kérdéseket teszek fel a nagyérdeműnek. Nem játszottatok sokan (nyilván azért, mert nem voltak a nyeremények óriási értékűek + tényleg nehezek voltak a kérdések), az első kérdésnek még majdnem 400-an ugrottak neki, aztán ez a végére már a felére csökkent. De ez így normális, egyrészt tényleg csak azok maradtak (és ez a regisztrációk időpontjából is eléggé látszott), akik valóban régóta követnek minket, függetlenül attól, hogy mennyire aktívan fórumoznak, illetve azok, akik kizárólag a játék örömét keresték és hajlandóak voltak a kutakodásokra elszórni némi időt. Abban bízom, hogy így menet közben egyrészt a régiek tudtak kicsit nosztalgiázni (mi is), másrészt találkoztak olyan tartalmakkal, amelyekkel talán korábban nem és még valami hasznosságot is tudtunk nyújtani. És különösen kulturált volt végig a fórum is, alig kellett moderálni és jó volt látni, hogy olyanok írogatnak és játszanak, akiknek jelent valamit a Mobilarena (ahogyan nekünk is).
Szóval szerintünk ez remek volt, ha idén is felgyűlik egy-két apróság, ami csak állna a polcon, akkor majd alkalmasint megint csinálunk játékot és ezeket örömmel kisorsoljuk.
Köszi!
-
Gratula a nyerteseknek!
-
Bog
HÁZIGAZDA
És kint! Gratulálunk, a nyerteseket kérem, hogy vegyék fel velem privátban a kapcsolatot a postázás miatt.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Mingyá sorsolunk egyet!
-
Saccco
nagyúr
Gratulálok a beugrottaknak!
-
Saccco
nagyúr
Gratulálok a nyerteseknek!
-
vince
őstag
Lesz még itt sírás, ha az újoncok elviszik az összes nyereményt
-
Sorsolást akarunk!
-
kcsa
veterán
Eltűnt a játék
-
gogantibi
csendes tag
Fingom nincs hogyan klikkeltem a Zona Universitaria megállóra, mikor a kép alatt ott a válasz. Talán még az egeret sem húztam rá, de hát biztos úgy volt. Naná, hogy ez az egy "hiba" volt.
-
kcsa
veterán
Most esik le, hogy nekem fixen van kalapom, hejj
-
Tewe013
őstag
-
Top cat
addikt
Azért ki lehetett találni melyik a bog szobája. A videón mondja is hogy a redőnnyel majd besötétít éjszakára.
A kérdés szempontjából egyébként mindegy melyik kié. Az egyikben van babzsák a másikban nincsEnnek a kérdésnek a keresése közben találtam ezt a videót.
Ha ezt a jelenetet kellet volna megtalálni nagyobb lett volna a szórás
-
zolem
aktív tag
Nekem csak 6+1 jó válasz lett. sok nem rémlett, javát csak tippeltem. Remélem azért legalább 1 jó válasz sikerült mindenkinek.
-
Lacok
őstag
Kalap 76 fő
Gratulálok nekik. -
hardline
senior tag
A 10-es kérdést jól beszoptam a megállóval... Pedig mindegyik válaszomban biztos voltam.
A kalaposoknak gratulálok, szép teljesítmény! -
Bog
HÁZIGAZDA
Az egyes kérdésekre adott helyes válaszok aránya:
1. 62.3%
2. 91.2%
3. 82.0%
4. 80.3%
5. 82.6%
6. 79.7%
7. 75.6%
8. 81.7%
9. 100.0%
10. 64.4%
11. 79.9%
12. 77.3%
13. 85.5%
14. 75.6%
15. 63.8%
16. 71.5%
17. 68.0%
18. 81.2%
19. 87.6%
20. 70.2%
-
csendes
addikt
Éreztem, hogy egyet fogok elrontani, de hogy pont egy katalán metrómegálló fogott ki rajtam,
Pedig olyan szépen látszott a fej föltött a képen, hogy Universitaria, de mégsem az volt a jó válasz.
-
-
Ceree
senior tag
Olyan összevetést nem csinál valaki, hogy a törzsolvasói játékok kalaposai között mekkora az átfedés?
-
hemaka
nagyúr
válasz
FragMaster #733 üzenetére
Mert itt a kep alairas volt a lenyeg, alig volt cumiztatos...
-
FragMaster
addikt
Oof, benéztem a 10-est, félrevitt ez a kép
: [link]
Szerk.:
hemaka: Az eredeti, 2008-as írásban találtam rá, aztán most látom 2016-osban volt képaláírásbán a megfejtés. Így teljes nyugalomban nyomtam rá arra amire. -
draco31
veterán
Mikor lesz eredményhirdetés?
-
L4mie
veterán
úúú jáááték....
*jaaa ehh picit lekéstem
.
Grat a kalaposoknak.
-
hemaka
nagyúr
-
axioma
veterán
válasz
SyMbioTe #696 üzenetére
Hat en pedig nem vagyok azota aktiv, miota megvan a reg-em... de nagyon regota nagyon ugyanez a nick-em mindenhol (egyetem vege ota ami nekem mar 20+ ev), es mar ha nem is biztos hogy 10, de tuti hogy 5+ eves regem nickjevel nem sikerult beregisztralnom mondvan hogy mar vagyok, lazan tudtam hogy melyik jelszavam tartozhat hozza. Igaz, azota "kicsit" sok hozzaszolasom is lett... de mondjuk a reg es 20. hsz-em kozott hosszu, belepes nelkuli evek teltek el, az biztos.
Mas kerdes, hogy a torzsolvasoi jatekba akkor nem szalltam volna be. Ma meg nem hagynam ki. -
-
válasz
gyulazsolti #714 üzenetére
Igen, azt a csávót én is láttam, de visszapörgetve nem annyira tűnt bognak
-
gyulazsolti
senior tag
Köszönöm mindenkinek.
Nem vagyok facebook felhasználó.
A 14-re Viszkok Fruzsit jelöltem. 9.42-nél azt hittem ő megy át a háttérben.Van olyan sapkája emlékeim szerint, és 1 másodperc. -
-
Speederer
senior tag
válasz
gyulazsolti #703 üzenetére
-
Top cat
addikt
válasz
Itt van, nem könnyű kiszúrni
-
cinemazealot
addikt
válasz
(#624) norti összefoglalta a megoldásokat.
A 17-es kérdésre pedig a MA Facebook oldalán is megtalálható a válasz.
-
sharp007
tag
válasz
14: Magyarósi, Párizs, P20 pro, 10.12-nél (a videó kommentjében valaki írta)
17 Sony telefon, a cikk alatti hozzászólásban. -
Rotyi
aktív tag
válasz
ROBERTOH #699 üzenetére
Az elsőhöz itt a válasz:Bog utazik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged