- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Éreztem, hogy egyet fogok elrontani, de hogy pont egy katalán metrómegálló fogott ki rajtam,
Pedig olyan szépen látszott a fej föltött a képen, hogy Universitaria, de mégsem az volt a jó válasz.
-
csendes
addikt
válasz
MittuDomain_ #602 üzenetére
Érdemes elolvasni újra a feladatot, nem arról szól, hogy kinek nincs igaza. Aki poénnak vette, annak igaza volt. Akit zavartak a valószínűségszámítási feladatok, annak is igaza volt. Aki megpróbálta megoldani, annak is igaza volt. Mindenkinek igaza van.
-
csendes
addikt
válasz
Speederer #597 üzenetére
Nem az összes játékoshoz képest csökken 5%-kal a sikeres választ megtalálók száma, hanem az előző kérdésre a helyes választ megtalálóékhoz képest (a szerencsés tippelők itt nem számítanak). Ha lenne 100 játékos, akkor az első kérésre várhatóan 95 találná meg a helyes választ, a másodikra 0,95*95, vagyis 90,25, mivel nehezednek a kérdések. De előfordulhat, hogy valaki az első kérdésre nem találta meg a helyes választ (csak tippelt), a másodikra viszont igen, stb. Ezek egymástól független események.
-
csendes
addikt
válasz
MittuDomain_ #593 üzenetére
Az 5% az előző kérdéshez képest szerepel. Fogjuk fel úgy, hogy a válasz megtalálásához is kell bizonyos szerencse, hiába ugyanolyan okosak és ugyanannyi időt töltenek el a kereséssel.
-
csendes
addikt
Akkor egy gondolkodtató kérdés: Egy MA játékban 20 kérdést tesznek fel, de az egyik potya
. A többi kérdésre négy válasz közül pontosan az egyik helyes. A kérdések (kivéve a potyát) fokozatosan nehezednek. Az első kérdésre várhatóan a játékosok 95%-a találja meg a választ az interneten. Minden további kérdésre az előző kérdéshez képest 5%-kal kevesebben találják meg a helyes választ. Akik nem találják meg a helyes választ, azok természetesen kiválasztanak egy véletlenszerű tippet. MInden játékos válaszol az összes kérdésre. A játékosok egyformán okosak és szorgalmasak. Ha kétezren játszanak, akkor várhatóan hány kalapos lesz? Mi a valószínűsége, hogy minden kalapos nyer, ha öt nyeremény van és amíg van olyan kalapos, aki nem nyert, addig a már kihúzott nyertesek nem kerülnek be a további sorsolásba?
-
csendes
addikt
Na a 20. kérdést is sikerült kibogozni, legalábbis remélem. De még mindig marad két kétes
. Különben meg BÚÉK
-
csendes
addikt
Ha ezek a lyutyúberek csodálkoznának, hogy miért kaptak ennyi lefelé irányuló hüvelykujjat mostanában, akkor az egyik én voltam. Bocsi, de nekem ez nem jön be
. De nem én vagyok a hibás, mert a játék nélkül ezeket soha az életben nem néztem volna meg
-
csendes
addikt
Egyelőre értesítő nem jött a játékról, de az előző játék fórumból derengett, hogy lesz még idén valami. Szerintem az eddigi kérdések alapján lesz kalapos bőven...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged