- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Én is szeretném megerősíteni, hogy jó játék volt, többnyire nem volt könnyű megtalálni a válaszokat, de legalább nem volt értelmezésbeli probléma, mert a kérdések elég jól lettek megfogalmazva.
Gratulálok a szerencsés nyerteseknek!
-
vz12
tag
A kalaptippre elsőre becsszóra 77-et akartam írni ( azzal sem nyertem volna
), de az utolsó kérdés nyílegyenesen a FB-os képekre irányította a figyelmet, ahol a 17-es "szórókérdés" megoldása volt. Azt gondoltam, hogy - látva a beérkező megoldások számát - Bog egy kicsit segíteni akart a "népnek", ezáltal meg fog nőni a kalap mérete, így feljebb emeltem tippemet. Valószínűleg ez is történt, csak kisebb számról indult a dolog. Persze voltak még más nehéz kérdések is, amelyekre nem volt könnyű megtalálni a választ ...
-
vz12
tag
A 17. kérdésről: kevéssel ezelőtt még nem ez volt a véleményem ..., de a sikeres keresést követően szeretnék gratulálni a kérdést kitaláló(k)nak, a kérdés zseniális, "Kolumbusz tojása" kategória.
A választ keresőknek: kitartás + kitartás + további kitartás,NEM feladás !
Erőt merítve abból, hogy néhány embernek sikerült, én sem adtam fel, pedig megfordult a fejemben ...
A válasz jól elbújt, de nem eléggé.
Szisztematikusan "lecsapoltam" azóceántinternetet, nem is tartott tovább bruttó 24 óra időtartamnál (nettó 15-16), szerencsére hétvége van, és éppen ráértem ... Lehet hogy célirányosan kicsit lassú voltam, de sokfelé kóboroltam, és még így is belefértem a határidőbe.Megnyugtatok mindenkit, hogy most már gyorsabban célhoz érnék.
Közben (mellékesen) sokat tanultam egy csomó dologról, ami tiszta haszon.
Már csak annyi kellene, nehogy valami "egyszerű" kérdésen elhasaljak ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged