- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tixem
addikt
Ezek szerint egyszerűen csak nem vagyok eléggé tájékozott. Te is írod, hogy érezted melyik lesz, fentebb is többen jelezték, hogy többé-kevésbé tudták melyik videót kell keresni aztán nyilván időrabló egy feladat kikockázni azt a 0 5-1 másodpercet, de ha már legalább sejtése van az embernek róla máris egyszerűbb.
Nekem is volt sejtésem melyik lehet, de huszadjára végignéztem 0,25 sebességgel és semmi. Az eddigi hsz-ek alapján minden bizonnyal a sejtésem rossz, nem jó kapocs mentén indultam el. Egyéb más összefüggést pedig nem találok a kettő között így reménytelen az egész. Ha nem lenne más elfoglaltságom nekiállnék egyesével végignézni mindent, de momentán ez nem megy és mire lenne időm ilyenekkel szórakozni pont vége lesz a játéknak
Így jártam, next time
-
tixem
addikt
Mai nappal már a második napot ölöm ebbe a kérdésbe, asszem elég volt
Annyit elértem, hogy kb mindent tudok az elektromos autókról, különféle telefonokról, városokról, fiszemf@szom gameplayekről meg női hülyeségekről. Továbbá oda lett pár millió agysejtem, ennyi audiovizuális szemetet gyártani már-már művészet.
A kérdés alatti segítség pedig inkább még jobban összezavart, úgyhogy totális csődDe legalább ezen kívül legalább minden megvan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest