Hirdetés

Zenei telefonok egymás ellen

Hozzávalók

Megszületett a szerkesztőségi döntés: legyen zenei teszt. A téma aktualitásához nem férhet kétség, a Walkman, az XpressMusic, vagy az Ultra Music telefonok (SE, Nokia, Samsung) közötti különbséget csak úgy lehet lemérni, ha egymás után hallgatjuk rajtuk ugyanazokat a zenéket. Ráadásul mindenki másra esküszik, bár a Walkman hívei vannak a legnagyobb számban jelen, de ettől még nem biztos, hogy a svéd-japán megoldás a legjobb.

A kivitelezés már némi szervezést igényelt. Öt készülékkel terveztünk belecsapni a lecsóba, a Sony Ericsson háza tájáról a W710i érkezett, a Nokia egy N91 8GB-vel kedveskedett az alkalomból, a Samsung egy E740-et adott, kaptunk a Motorolától egy L9-et, illetve volt nálunk egy Alcatel S853 is.

A stáb Polacheck, Bocha, pmd, Gergő és jómagam voltunk, a helyszín pedig a Gubro-lak. Gergő számított a szaktekintélynek, hiszen ő zenész, komolyzenész, a Zeneakadémián is tanít, úgyhogy érdekesnek ígérkezett az este, pláne, hogy előkerült egy üveg Shiraz is a Gubro-varázsszekrényből.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés