- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Rendelés után telefonon egyeztettek,aztán feladáskor megint,és még sem sikerült kiküldeni amit rendeltem...
#239 Indian74
Vasárnap rendeltem meg,akkor még egy másik cégnél is volt hasonló áron,hétfő reggel 9re el is tűnt a kínálatból,a másik cégnél még egy napig kinn volt.
Gondoltam felhívom öket,hogy ne szívassuk egymást ,mert ez egy itthon nem forgalmazott készülék.Megnyugtattak,azért vették le mert elfogyott....erre tegnap felhívtak ismét hogy akkor küldenék egyeztessünk címet,meg mindent.Ma meghozták,és az a szép,hogy még a garancialevélre is 8/256ot írtak, a doboz oldalán meg virít hogy 128GB.Kicsit nehéz elhinnem,hogy ez nem direkt volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest