Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsmoka
tag
Nem vettem észre, hogy melegedne!
-
PA80
tag
Azoktól kérdezném, akik már használják pár napja, hogy mennyi SOT-ot lehet elérni egy töltéssel? Jó, ez felhasználófüggő nyilván, de úgy hozzávetőlegesen! Az A50 még 2 év után is az én felhasználói szokásaimmal simán hozza a 8 óra körüli SOT-ot! Ennyit remélem ez a telefon is fog tudni!
És még egy kérdés: nagyobb igénybevételnél mennyire melegszik? Köszi, ha válaszoltok!
-
PA80
tag
Nagy nehezen sikerült a rendelés, elvileg csütörtökön hozzák a telefont! 96 ezer lesz! Szerintem baráti áron van!
-
ricsmoka
tag
Tokmindegy megvan és kész
-
ricsmoka
tag
138
-
ricsmoka
tag
Nekem igy jott ki
-
ricsmoka
tag
Szia! Én a Vodanal vettem 138 volt kedvezménnyel!
-
benjoe1
aktív tag
Hol érdemes most ilyent telót venni, ahol a legolcsóbb, de megbízható bolt?
Emiatt kérdezném. -
Laki
tag
Üdv,mi volt ebben a frissitésben?
-
gerner1
nagyúr
válasz
#42308056 #183 üzenetére
Akkor neked (esetleg) opció lehet, hogy beállítasz valami képernyőzárat, az OS kínálta lehetőségek közül. Pl: húzásminta, PIN, 'biometrikus minta', stb ...
Így, ha be is kapcsol a kijelző, akkor sem tud feloldani a készülék, tehát max (a téves bekapcsolások számával arányosan) jobban fog merülni. -
törölt tag
válasz
szilvaspet #182 üzenetére
Én nem tudnám kívülre fordított kijelzővel hordani, félteném.
-
szilvaspet
tag
válasz
ricsmoka #176 üzenetére
Nekem ilyen volt az S10-en. Mióta kijelzővel kifelé teszem zsebre, nincs ilyen gondom. Szerintem ez be fog válni. A zseb túl vékony belseje és egy minimális izzadtság elég lehet hogy ilyen problémát okozzon.
Előtte én is a dulpakopp kikapcsolásával szórakoztam. Most ez is megy, még a véletlen érintés elleni védelem is. -
-
ricsmoka
tag
Hol van az a dupla koppintás?
-
ricsmoka
tag
Ok
-
-
ricsmoka
tag
Kikapcsoltam. Hátha úgy jó lesz
-
ricsmoka
tag
Igen
-
ricsmoka
tag
Sziasztok! A zsebemben életre kel magától a teló! Mi lehet a megoldás? Rossz lenne a tok? Vagy nem kell rá az always on display?
-
-
PA80
tag
Ez érdekes! Mindegy, bemegyek személyesen, ha így nem engedi, csak úgy meg picit drágább lesz! Amúgy sunyi a Telenor, mert egyik napról a másikra pár ezrest gyorsan rádobott a telefon árára! Gondolom, mert sokan rendelnek belőle! Nem gond az a pár ezer Ft, csak nem túl fair tőlük ez!
-
mtm800
senior tag
-
PA80
tag
Sziasztok! Van, aki a Telenortól rendelte a telefont és sikerrel járt? Én 2 napja folyamatosan próbálom megrendelni tőlük, de egyfolytában technikai hibát ir ki a rendszer. Szóltam az ügyfélszolgálatnak, de még semmi.
-
ricsmoka
tag
Jók lesznek
-
Roxbury
őstag
Na tegnap felraktam ezt az üveget és a tokot. Tökéletesen illeszkednek és ahogy a gyártó is írta kompatibilisek egymással. Nagyon kis de nagyon pontos rés van a tok és az üveg között. Az üveghez mellékelt felrakó kerettel gyerekjáték volt az üveg felrakása, és ahogy én látom tökéletesen pontos. Aki kérdezné, természetesen bármilyen A52 tok kompatibilis az A52s-el is. Ja a z üveggel teljesen jól működik az ujjlenyomat olvasó eddig, sokkal jobb, mint az A70-é volt. Igaz az volt az első, amit kijelző alá tettek az A szériában ugye. Jó helyre kell rakni és száraz ujjal és frissen kézmosás után is fel kell venni, ez kb. mindent lefed, de ezt ott megtanultam. Plusz már kezdésnek megcsináltam 2 dolgot, amit itt javasoltak ezzel kapcsolatban, eleve ezek megcsinálása után írom ezt. 2 képet berakok alulra, amiket javasoltak itt.
Estére belaktam teljesen a telefont. Az A70-hez képest meglepődtem, hogy a főkamerával milyen jók a fotók rossz fényviszonyok között. A többit nem próbáltam.
A belakás 3 órája alatt végig direkt One UI-n voltam. A legvégén raktam fel a NOVA-t csak. A tapasztalatom az, hogy még csak egy megreccenést sem tapasztaltam egy pillanatra sem. Chrome alatt sem. 120 Hz-n vagyok természetesen. Remélem ez marad így majd.
Bárkinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan.
Ezt a 2 képet rakom be az A52 fórumból:
-
ricsmoka
tag
En appot töltök le ott hallgatok rádiót
-
ricsmoka
tag
15W
-
ricsmoka
tag
Hol kell megnezni a radiot? Nagyon régen volt Samsungom
-
PA80
tag
Hány wattos a töltő, amit adtak hozzá?
-
TTomax
félisten
Hogy hogy nincs rádió???A sima A52 5Gben van....
-
ricsmoka
tag
Nincs rádió! Az akku 48 százalékon volt amikor bekapcsoltam. Azóta atmasoltam mindent a régi tetőről meg játszottam rajta, frissítettem mindent most 23 százalékos
-
*RLaci*
addikt
Hozzám is megérkezett. Fólia nincs rajta gyárilag, FM rádió nincs. Viszont van remek kijelző, gyors, fluid rendszer. Kamera is jónak ígérkezik, az akkuidő is rendben lesz szerintem.
-
ricsmoka
tag
Eddig nagyon jó a teló! A kijelző csodálatos. Hír oldalak olvassátok semmi szaggatás.
-
PA80
tag
válasz
Kékes525 #132 üzenetére
Nem hiszem, hogy az 5g fontos lenne egy telefonban, mivel nincs elterjedve még nálunk. Én se azért választottam az A52s-t, hanem egyéb más szempontok miatt. Mindenkinek más a fontos, nekem speciel nem éri meg a felárat az FE az A52s-el szemben, neked megérheti, de ezt neked kell tudni.
-
-
ricsmoka
tag
Megvan a teló! Nemsokára igyekszem belakni😃
-
PA80
tag
Remélem :) Hamarosan rendelem is meg! A50-hez képest szerintem ég és föld! Egyébként az sem rossz telefon a maga kategóriájában, közel 2 éve nyúzom és tökéletesen teszi a dolgát. A családban csak A-s Samu-k vannak, van köztük 3-4 éves is és semmi gond velük. Ez a "vonal" nekünk nagyon bevált, úgyhogy maradunk is ezen egyelőre!
-
-
Kékes525
félisten
Spo2 és szívritmus érzékelője van?
-
ricsmoka
tag
Sziasztok! Most akarok venni ilyen telót! Remelem5 be fog válni!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung egyik legjobb középkategóriás ajánlata mostantól még versenyképesebb specifikációt vonultat fel.
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók, videók mobillal
- Gitáros topic
- Everest / AIDA64 topik
- Disney+
- Alien: Rogue Incursion - Jön a VR mentes kiadás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elite: Dangerous
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest