Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Cranberries #294 üzenetére
Tud,azzal töltöm...
Más...megjött a 8/256os a52sem....azért a 778 jóval erősebb mint a 750G,ez kb 855 szint +/- 10%
-
TTomax
félisten
Rendelés után telefonon egyeztettek,aztán feladáskor megint,és még sem sikerült kiküldeni amit rendeltem...
#239 Indian74
Vasárnap rendeltem meg,akkor még egy másik cégnél is volt hasonló áron,hétfő reggel 9re el is tűnt a kínálatból,a másik cégnél még egy napig kinn volt.
Gondoltam felhívom öket,hogy ne szívassuk egymást ,mert ez egy itthon nem forgalmazott készülék.Megnyugtattak,azért vették le mert elfogyott....erre tegnap felhívtak ismét hogy akkor küldenék egyeztessünk címet,meg mindent.Ma meghozták,és az a szép,hogy még a garancialevélre is 8/256ot írtak, a doboz oldalán meg virít hogy 128GB.Kicsit nehéz elhinnem,hogy ez nem direkt volt....
-
TTomax
félisten
Ha minden igaz holnap kézhez kapok egy 8/256ost...egy sima 6/128as A52 5G-t vált....Érdekes,hogy a cikkben 25Wos töltőt írnak,de eddig ezt egy verzió sem kapta meg...
-
TTomax
félisten
Hogy hogy nincs rádió???A sima A52 5Gben van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest