- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
hape60
aktív tag
Szevasztok, gondolkodok ezen a telón, amig lehet venni... Kutga írta, hogy gondjai vannak a virtuális közelség érzékelővel. Egyedi probléma, vagy másnál is előfordult hibás működés?
-
gerner1
nagyúr
-
benjoe1
aktív tag
Párom telefonja nem érzékeli a sim kártyát. Bekéri a sim kódot, de az állapotsávon áthúzott karika jel jelenik meg. Egyik slot-ban sem, két szolgáltató kártyáját is próbáltuk. Ugyanazon sim-ek másik telefonban működnek. Gyári visszaállítást próbáltam, nem javult meg.
Tudok még valamit tenni, vagy küldhetem javítani? -
A cikkben lehet javítani, a dobozban lévő töltő ugyanúgy 15W-os, mint az a52 5g-é
. Másfél óráig tart egy töltés - amivel éppenséggel elvagyok, de néha jól jönne a gyorsabb.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Amennyiben tokot szeretnék vásárolni, van különbség az A52 és az A52S 5g közt.
Vagy egyforma tok kell mindkettőre?pl ez?
-
-
hódmaci
senior tag
válasz
Luck Dragon #372 üzenetére
Azért köszönöm a segítséget. -
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Milyen vezeték nélküli töltőt tudnátok A52s 5G-hez ajánlani?
Egyáltalán tudja ezt a készülék? -
Technoman
őstag
Sziasztok!
Panoráma üzemmód van benne és ha van milyen?
Van olyan, mint a Huawei P30 Pro, mert azt ismerem.
Thx -
buhera73
csendes tag
Jött egy frissítés: A528BXXU1AUI8
-
PA80
tag
Kipróbáltam mindhárom dolgot, amit irtatok: animációt visszaállítottam - semmi változás; Beállitások menű OneUI gyorsítótár-törlés -szintén semmi változás; a Recovery menübe pedig be se enged lépni, mert valami hibaüzenetet ír ki. Innentől kezdve passz!
-
-
Roxbury
őstag
Kint van a teszt. Menjünk át akkor abba a fórumba.
-
*RLaci*
addikt
Hát én amíg nálam volt egyszer sem tapasztaltam, hogy akadna, dadogna a rendszer. Sőt, kifejezetten pörgős, pattogósnak mondanám. Mondjuk én minden telefonomnál azzal kezdem, hogy fejlesztőiben 0,5-re veszem az animációkat. Azért ez egy kb. SD 855-nek megfelelő proci, mindenre is elég.
-
gerner1
nagyúr
Esetleg megpróbálhatod ezeket (hátha):
- Beállítások ⇒Alkalmazások ⇒ ⋮ ⇒Rendszeralkalmazások megjelenítése ⇒One UI-kezdőképernyő ⇒Tárhely ⇒Gyorsítótár törlése
Amennyiben ez (⇑) nem hoz eredményt, akkor a Recovery -ben indíts egy " wipe cache partition " -t. Utána, várd meg, míg teljesen betölt a rendszer (boot utáni első képernyő után ⇒még kb ~2perc..).
-
PA80
tag
Szerintem a magasabb képfrissítéshez gyengék ezek a hardverek. Az A50 60 Hz-en, viszont gyengébb hardverrel nem produkált ilyeneket, még 2 év után is gördülékeny volt. Persze, az is igaz, hogy ott még a 60 Hz-hez volt szokva a szemem! Ettől függetlenül nekem picit csalódás ez a telefon ilyen szempontból.
-
PA80
tag
Tapasztal más is olyat, hogy meg-megdöccen a rendszer? Görgetésnél elég feltűnő megakadásokat tapasztalok. Ez azért furcsa egy ilyen hardverrel szerelt telefonnál.
-
vectras
tag
Sziasztok
Tudom kicsi az esély de van olyan köztetek aki Huawei Mate 20-rol váltott ? -
-
Az egyik topicban írták anno, hogy kérdezték a házigazdákat , hogy mikor jön az adót teszt és ott írták, hogy mi lesz még előtte tesztelve és ott volt ez a készülék is. Bár lehet csúszásban vannak mert MA magazint nézve ház felújítási projekt is van. Úgy hogy passzolom a továbbiakat . Lehet már nem foglalkoznak vele, mert úgy vannak vele hogy ugyan az mint a “sima 5G” változat jobb lapkával , azt pedig hírként lehozták.
Gyanítom , hogy az új iPhone család tesztje a fő cél , mert az is ilyenkor már rég kint szokott lenni és azzal is csúszásban vannak. Azon sem segít a dolgon , hogy a Xiaomi nagy rendezvényen is kint voltak . -
Lacko87
tag
válasz
Luck Dragon #97 üzenetére
Akkor ez mégse hivatalos infó volt?
-
-
Roxbury
őstag
válasz
bajusz15 #340 üzenetére
Szia!
Be lehet állítani, hogy akár lezárt képernyőnél is, ha gyorsan megnyomod kétszer a bekapcsoló gombot, akkor azonnal menjen a ledfény. Kikapcsolás ugyanígy.
Beállítások/speciális funkciók/oldalsó gomb/megnyomás kétszer-nél pipa be/alkalmazásindítás/lámpa kiválasztása.
Valóban így a legjobb az elemlámpa bekapcsolása, így használom mindig én is. -
gerner1
nagyúr
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy van-e a telefonon "gyors ledfény" opció? Poco F1-en pl. gyors, 2x bekapcsoló gomb megnyomás és már van is zseblámpám anélkül, hogy egyáltalán feloldanám a telefont. Külön appot nem szeretnék leszedni hozzá. Köszi!
szerk: tudom nem épp a fő ok telefonváltásnál, de ha valaki játszana AFK Arena-val, meg tudná mondani, hogy akad-e az animáció? Lehet memory leak, de snapi 845-tel sajna akad egy idő után, reménykedek a 778g-ben, hogy vele oké lenne.
-
törölt tag
válasz
Pistike1985 #335 üzenetére
Ilyen két oldalasat el tudok képzelni, megnézik a jobb procit, stb. a többihez meg linkelik az A52 cikket.
-
-
ricsmoka
tag
Teszt lesz a telóról?
-
ricsmoka
tag
En nem tudom ezt letolteni neked
-
zsolez76
tag
Gyári piros élő háttérképpet fel tudná tölteni valaki ide Nekem? Neten sehol nincs. Köszi! (S20FE)
-
PA80
tag
Azt hiszem, az üzemidővel itt tényleg nem lesz gond! Az első teljes feltöltés után 4 nap készenlét és átlagban napi 1,5 óra SOT után kellett csak töltőre tenni. Tegnap óta kicsit többet nyomkodtam, kb. 6 óra SOT és ugyanannyi internetmegosztás végig 4g kapcsolattal! Mindez természetesen 120 Hz-en! Nem rossz!
-
-
gerner1
nagyúr
Ugye nincs infónk, hogy a gyári zárt, bontatlan csomagolás sk felbontása, azaz a kicsomagolást követő első boot alkalmával kérte ezt -azonnal- a készülék... - vagy, az első boot után már történt valami "ez/az" beállítás, és utána (?) ....
Szerintem, nagyon nem mindegy (vásárlás helyétől függetlenül...). -
SybenX
őstag
Valóban google hiba lesz, bementem SES-ba, ott is ezt mondták.
Üvegfóliával kapcsolatban: Xprotectort vettem, gondoltam beválik, ahogy eddig, de ezen a telefonon nem jó. Levegős a széleken sajnos, meg tele van az egész kijelző nagyon kicsi légbuborékokkal, amit nem értek, mivel a gyári fólia levétele után azonnal rátettem...
-
mtm800
senior tag
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Megérkezett nekem is a telefon mai nap, viszont egy nagy problémám van vele, ugyanis nem tudok belépni a google fiókomba. A hitelesítés sikeres, majd mikor elfogadom a szerződési feltételeket, kiírja: Sajnos hiba történt. / Nem sikerült hozzáadni a fiókot.
Más fiókkal sem sikerült. Próbáltam google play/google szolgáltatások cache, data törlés, hard reset, semmi nem működik. Új fiókot sem tudok létrehozni. Samsung accounttal be tudtam lépni.
Természetesen hivatalos helyről lett véve (samsung.com). Valaki tud rá megoldást vagy javaslatot?
-
janeszgol
félisten
Lehet. De nem rosszabb. Oszinte leszek 150k alatt ez a telo best buy.
Lehet hogy van olyan redmi, ami jobn kameraban, van olyan Poco, amiben erosebb a hardver. Akadhat jobb kijelzovel szerelt telo is (bar erre nem vennek merget), jobb termektamogatasu nincs.De ez egy kiegyensulyozott termek lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest