- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz
wattafaka #286 üzenetére
"Szóval az NVidia végeredményben jól csinálja, mert fejleszti a grafikai lehetőségeket, mindezt opcionálisan (kikapcsolható RT)."
Alapvetően igen, jól csinálja, bár nekem nem annyira szimpatikus, hogy ekkora szerelmese a zárt megoldásoknak, hogy nincs is(tudomásom szerint) publikus dokumentációja az architektúrájának, sőt, a játékfejlesztőknek se nagyon adja ki a részleteket(lásd. GameWorks), tehát nem igazán könnyű tőlük függetlenül optimális kódot írni a vasaikra, a legtöbb esetben kénytelenek azt afféle fekete dobozként kezelni..."beleteszik a játékukba a bekapcsolható RTX-et, a játékélményre meg nem fektetnek túl nagy hangsúlyt" na igen, mostanság pl. a Control-t hallottam nagyon fikázni ilyen szempontból... bár nem tudom, mennyire indokolt ez, mert én magam nem játszottam azzal a játékkal.
-
Kansas
addikt
válasz
wattafaka #269 üzenetére
Abban nem vagyok biztos, hogy ez a VGA-gyártók sara lenne, legalább is a sztori meg a kreativitás része... a hardvergyártóknak az a feladata, hogy lehetővé tegyék az új feature-ök minlé kisebb embermujnkaórával járó implementálását, bár java részt azt is átvették tőlük az engine-fejlesztők. Java részt.
Azért az látszik, hogy az RT és a DLSS kapcsán ez nem olyan triviális meló, vagy az implementálás, vagy az optimalizálás nekem melóigényesnek tűnik, meg baszakodni kell a DLSS-tanítás kapcsán az NV-val is, ahogy gondolom az AMD hasonló technológiája kapcsán meg majd velük...
Ha meg melós, akkor azt a munkamennyiséget vagy nagyobb fejlesztőcsapattal lehet lefedni(ahol erre van lehetőség), vagy valami más kárára, ami nekünk sehogy sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest