-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
horika1
csendes tag
Mivel nem értek hozzá, csak azt tudom leírni, amit tapasztaltam, illetve egy külföldi fórumban olvastam. A kikapcsolt állapotban pihentetés mellett azt is írják (asszem ezen a fórumon is valaki), hogy sokszor újra kell indítani / hagyni kell újra indulni.
A pihentetés előtt nekem is volt vagy 40 újraindítás/újraindulás. Fogalmam sincs miért, de minél többször indult újra, annál inkább "jobban nézett" ki a telefon. Eleinte csak a SYSTEM LEÁLLT hibaüzenet, aztán már ez is eltűnt, de jobbra-balra még nem lehetett lapozni, aztán már lehetett lapozni, de ikonra nyomni nem, aztán elkezdtek működni az alkalmazások... De sokszor magától újra indult - pl. rányomtam a kamerára, és rögtön fagyás+újraindulás. Ha magától nem indult újra, akkor recovery menüből indítottam újra.
Lehet, hogy a fentiek hülyesége, de több emberen segítettek.
-
Petyka3
aktív tag
Recovery/wipe data. Újraindult, utána jó lett, sajnos adatvesztéssel, pedig a MI cloud elvileg szinkronizálta. Sajnos aki beta romokkal játszadozik, ez benne van a pakliban. Érdekes, hogy amikor újrahúztam már visszatértek a híváslisták is és az sms-ek is. Gondold át jól, de ugye ilyen állapotában csak egy téglád van, nagyon nem tudsz vele kezdeni semmit..
Esetleg hagyd kikapcsolva egy pár órára, hátha..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged