- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Mobil flották
- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
buvartacsko #116 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez egy fórum, ahol bármelyik topikban joga van mindenkinek kulturáltan (ennek mondjuk nyilván nem felel meg mindenki) elmondani a véleményét? Tudom, hogy némelyikőtök legszívesebben betltana minden negatív felhangot, de ez nem így működik.
mrlujoak: Először azt hittem ez is a Watch. Most így egymás mellett nézve van némi hasonlóság köztük.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
buvartacsko #113 üzenetére
Ja, ha valaki szerint meg a Watch néz ki rosszul, az mocskos hater, akinek semmi se jó és csak téged akar bosszantani. Jó logika ez valóban.
Touch-ko: Ha komolyan vettem volna, akkor nem lennék nyugodt és az látszana is.
Amúgy te már próbáltad a Watchot? Mert hát úgy hogy lehet védeni, hogy ki se próbáltad?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
buvartacsko #67 üzenetére
Hogy jön ez most ide? Ha a használatra buzdítanak, mert sok jó és hasznos alkalmazás lesz rajta, akkor ne legyen már az, hogy akkor bír ki egy napot, ha ezeket nem használod valami sokat. Azért ez így... kicsit ambivalens, és aki ehhez tapsol, az vagy masszív fanboy vagy konzumidióta. De jelenleg tényleg felesleges még ezzel foglalkozni, mert majd a valós eredmények lesznek mérvadók.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
buvartacsko #63 üzenetére
Nem, ez Xianghuang márkanév alatt is gáz lenne. Az a baj, hogy már paranoiás is vagy, mert többen is írták, hogy ez szinte az összes okosórára jellemző és nagy baj. Ha mondjuk kibír 18-20 órát úgy, hogy 1-1,5 órát nyomkodják, akkor az már szerintem jó, úgyis naponta tölti az ember. De ennyit bírjon ki, mert egy hosszabb napot azért illik kihúznia és valamennyi használattal, ha már okosóra (és ugye tele lesz amazing feature-ökkel). Megjelenéskor majd meglátjuk, hogy mi lesz igaz ebből.
-
Csapoati
nagyúr
Ne szerénykedj, tuti megveszed, a múltkor még a sorbanállást is bevállaltad.
"Szerintem meg az is beleferne nekem, hogy sorba alljak erte elso napon."
Amúgy a 19 órás készenléti idő az borzasztó, konkrétan ha rá se nézel, akkor bír ennyit. Egy kicsit nyomkodod, mondjuk egy órát, ami azért nem túl sok, ha már az ember egy ilyenre adott ki pénzt (mert sima órának kissé drága és csúnya is)- aztán máris csak a kétharmadát bírja, ami össz-vissz 12 óra, egy hosszabb napra nem is elég. Szörnyű az okosórák (az egy dolog, hogy az Apple nem nevezte így, attól még az) üzemideje úgy általánosságban, de ha ez valóban igaz, akkor a Watch-é konkrétan katasztrofális. De van még idejük optimalizálni, biztos javul ez (a játékokat meg felejtsék el szerintem, elég vakvágány-szagú).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest