- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #115 üzenetére
`Touch-ko: Ha komolyan vettem volna, akkor nem lennék nyugodt és az látszana is.
`
-Akkor jo, mert nem komolyan gondoltam.
`Amúgy te már próbáltad a Watchot? Mert hát úgy hogy lehet védeni, hogy ki se próbáltad?`
-Nem vedem. Kivancsi vagyok ra es szeretnem majd megvenni ha megjelenik.Am mennyivel jobbak azok az idiota kommentek akik szinten proba nelkul (nehanyan a cikket sem olvastak meg el) jonnek szidni..
@ KOLOSANYI:
En sem probaltam, de nem is szidom... Nem probalom meg rosszabbnak beallitani, mint amilyen a valosagban lehet. Sot, jobbnak sem, mert fogalmam sincs milyen.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Csapoati #115 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy nem én másztam be egy Pebble topicba Apple Watchot isteníteni.
Valamint nem is akarnék ilyet tenni veled/veletek ellentétben, mert úgy gondolom hogy a Pebble topicban olyan emberek vannak akiknek az tetszik, tudatosan választották mert az felel meg a legjobban az ízlésüknek valamint tisztában vannak azzal hogy mire van szükségük.
Majd talán eljutsz erre a szintre Te is.
Javaslom menj el egy BMW találkozóra egy Audival, és kezdd el hangosbemondón fikázni a BMW-t, és isteníteni az Audit, ... teljesen ugyanez amit most művelsz. Véleményed lehet ott is, csak majd kapsz egy két pofont is mellé.
Aztán megtanulod hogy nem jó jehova tanújának lenni.
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #108 üzenetére
Nem keverlek ossze vele.. Neki nem kell szappant dobalnia
Amugy ne vedd komolyan ezt a temat. En sem teszem
@BUVARTACSKO:En most probalom nem felhuzni magam a sok idiotan akik minen topicba probalja bizonyitani mekkra sz.r az Apple..
Tudom, hogy nagy esellyel soha az eletbe nem probaltak azt amit szidnak.. Tehat halvany lila fingjuk sincs mirol beszelnek.. Nezd meg az 5 oras toltessel kommentelot. Halvany goze nincs mirol szol a cikk. Ha elolvasta volna akkor nem irja le a baromsagat.. Meg arra semveszi a faradtsagot, hogy a cikket olvassa.. Szoval csak probalj nyugodt maradni. Szerintem Csapoati barmikor felajanl neked egy lazito thai masszazst -
buvartacsko
addikt
Igen, ennyit kibír. Komolyan megnéznélek benneteket CEO-ként, hogy hogyan próbáljátok eladni a saját termékeiteket. Ha nem vagytok képmutatók akkor igazából itt jó pár ember semmilyen marketinget nem folytathatna.
Az Apple szar itt akkor is ha elmondja hogy miket tud a terméke, szar akkor is ha esetleg ezeket dicséri... büszkék a saját fejlesztésükre érted... BŰN!
Te hogy adnád el egy fejlesztésed? Tessék itt ez A SZAR? Vagy esetleg, ez nagyon jó, vedd meg? Nem dicsérnéd a saját terméked? Komolyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VoIP telefonálás
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch S6 44 mm NIKE EDITION - NEM MŰKÖDŐ KÉPERNYŐ
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest