Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Vicc ez az üzemidő... majd talán 3-5 év múlva lesz értelme az okosóráknak.
-
irgum
addikt
Az inkább a kérdés, hogy milyen gyorsan lehet föltölteni. Szerintem azon dolgoznak, hogy minél gyorsabban, ezért késik a tömeggyártás beindítása. Egy ilyen órában talán 3-400 mah aksi lehet. Ha sikerül megoldani, hogy 1-2 perc legyen a töltése, akkor elég jó cucc lehet. Így le se kéne venni az órát, hanem csak rá a töltőt. Én már alig várom, hogy ki lehessen próbálni!
-
Touch-ko
őstag
válasz Csapoati #115 üzenetére
`Touch-ko: Ha komolyan vettem volna, akkor nem lennék nyugodt és az látszana is. `
-Akkor jo, mert nem komolyan gondoltam.
`Amúgy te már próbáltad a Watchot? Mert hát úgy hogy lehet védeni, hogy ki se próbáltad?`
-Nem vedem. Kivancsi vagyok ra es szeretnem majd megvenni ha megjelenik.Am mennyivel jobbak azok az idiota kommentek akik szinten proba nelkul (nehanyan a cikket sem olvastak meg el) jonnek szidni..
@ KOLOSANYI:
En sem probaltam, de nem is szidom... Nem probalom meg rosszabbnak beallitani, mint amilyen a valosagban lehet. Sot, jobbnak sem, mert fogalmam sincs milyen.
[ Szerkesztve ]
-
rbertkrl
aktív tag
válasz buvartacsko #74 üzenetére
Hihetetlen miket nem tudsz kérdezni, sajna én már nem linkelhetek be képet az órámról, mert előttem vagy tízen megtették. Kár, apple rajongók sincsenek oda érte kérlek szépen.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
no more
veterán
válasz buvartacsko #114 üzenetére
Azért nyugtatót vegyél be, nehogy infarktust kapj!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
veterán
válasz wertigo1984 #127 üzenetére
Jaj, ilyen aprosagokra hol emlekszem mar, a ccsodacsalogato kinezete..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-
|DavidWoody|
tag
válasz buvartacsko #116 üzenetére
Ezt annak tudataban irom le , hogy biztos , hogy pihenot kapok erte :
Agyverzest kapok a hulyesegeidtol , abszolut elvakult vagy , egyetlen ertelmes magyar mondatot nem birsz osszerakni , ezen felul nagyjabol fogalmad sincs nemhogy az iWatchrol de ugy altalaban az okosorakrol es zaraskent abszolut szanalmas minden egyes megnyilvanulasod amit sikerult ideszarnod ebbe a topikba. Ez a tomor velemenyem rolad.
-woody-
-
Maxentius
addikt
Az Apple-nél elvárás a 2-3 órás üzemidő játékokkal? Picit meghibbantak, körülbelül ennek 100-szorosa lenne a normális, játékok nélkül, állandóan látható óra funkcióval.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
|DavidWoody|
tag
-
veterán
-
Valzor
aktív tag
A kinézet szubjektív, erről nem is szeretnék többet írni. Az üzemidőről szólt a cikk, erre egy páran leírták, hogy üzemidő tekintetében az okosórák között most is van olyan, ami kenterbe veri a cikkben leírt adatokat, például a sokat emlegettet Pebble. Ez tény, kár rajta vitatkozni. Azért az ember hadd írja már le a véleményét.
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Samsung Galaxy S10 | Garmin Vivoactive 4
-
wertigo1984
őstag
Nekem ilyen ora kell, nem iwaccs es tarsai.
(#118) zdanee
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
mrlujoak
veterán
válasz buvartacsko #105 üzenetére
A kinézet szubjektív.
De tessék:
...és azért ez jól bírja szuflával.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Csapoati
nagyúr
válasz buvartacsko #116 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez egy fórum, ahol bármelyik topikban joga van mindenkinek kulturáltan (ennek mondjuk nyilván nem felel meg mindenki) elmondani a véleményét? Tudom, hogy némelyikőtök legszívesebben betltana minden negatív felhangot, de ez nem így működik.
mrlujoak: Először azt hittem ez is a Watch. Most így egymás mellett nézve van némi hasonlóság köztük.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
zdanee
őstag
válasz buvartacsko #114 üzenetére
Úr Isten, agyvérzést ne kapj! Doki látott? Billentyűzetet ügye nem törted össze?
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
buvartacsko
addikt
válasz Csapoati #115 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy nem én másztam be egy Pebble topicba Apple Watchot isteníteni. Valamint nem is akarnék ilyet tenni veled/veletek ellentétben, mert úgy gondolom hogy a Pebble topicban olyan emberek vannak akiknek az tetszik, tudatosan választották mert az felel meg a legjobban az ízlésüknek valamint tisztában vannak azzal hogy mire van szükségük.
Majd talán eljutsz erre a szintre Te is. Javaslom menj el egy BMW találkozóra egy Audival, és kezdd el hangosbemondón fikázni a BMW-t, és isteníteni az Audit, ... teljesen ugyanez amit most művelsz. Véleményed lehet ott is, csak majd kapsz egy két pofont is mellé. Aztán megtanulod hogy nem jó jehova tanújának lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz buvartacsko #113 üzenetére
Ja, ha valaki szerint meg a Watch néz ki rosszul, az mocskos hater, akinek semmi se jó és csak téged akar bosszantani. Jó logika ez valóban.
Touch-ko: Ha komolyan vettem volna, akkor nem lennék nyugodt és az látszana is. Amúgy te már próbáltad a Watchot? Mert hát úgy hogy lehet védeni, hogy ki se próbáltad?
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
buvartacsko
addikt
A telefonomat nem nyomkodom napi 4-5 órát, egy órát meg biztos nem fogunk napi 4-5 órát nyomkodni, ránézünk az értesítésekre, néha pár percig használjuk egyéb funkcióit. Pl remote camera ha csoportképet akarok csinálni az állványon levő iPhoneomal amiben én is benne vagyok. Ennyi. Nem fogok rajta 3d játékokat játszani 4-5 órán keresztül hogy lemerüljön. Simán kibír 1 napot majd, de lehet többet is.
És ja, nem kötelező kommentálni, nem kötelező minden ide térőnek leírni ugyanazt a fika szöveget amit előtte a troll barátai leírtak már ugyanúgy, csak azért hogy ő is éljen a jogával. 1x le lett írva hogy szar, oké, fogtuk, szuper. Most akkor mehet a beszélgetés az Apple Watchról. Ja nem, ehelyett az összes Android fanatikus beözönlik ide is és PEBLEPEBLEPEBLEPEBLEPEBLEPEBLEPEBLEPEBLEPEBLE!!4444
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
válasz Csapoati #108 üzenetére
Nem keverlek ossze vele.. Neki nem kell szappant dobalnia
Amugy ne vedd komolyan ezt a temat. En sem teszem
@BUVARTACSKO:En most probalom nem felhuzni magam a sok idiotan akik minen topicba probalja bizonyitani mekkra sz.r az Apple..
Tudom, hogy nagy esellyel soha az eletbe nem probaltak azt amit szidnak.. Tehat halvany lila fingjuk sincs mirol beszelnek.. Nezd meg az 5 oras toltessel kommentelot. Halvany goze nincs mirol szol a cikk. Ha elolvasta volna akkor nem irja le a baromsagat.. Meg arra semveszi a faradtsagot, hogy a cikket olvassa.. Szoval csak probalj nyugodt maradni. Szerintem Csapoati barmikor felajanl neked egy lazito thai masszazst -
66zio
aktív tag
válasz buvartacsko #107 üzenetére
„KOMMENTÁLNI SEM KÖTELEZŐ !” Csak neked ugye?
Nehogy már csak pozitív dolgokat lehessen leírni... Ezt hívják átverésnek. Igen jó lesz ez az „óra” mert jól lesz összeszerelve, erős hardver lesz benne, de ne legyen már leszólva az aki azt mondja nevetséges az aksija. Mert ez igaz. Mondom ezt úgy, hogy se Pebble, se iWatch se kellene. Viszont ha választanom kellene akkor azt választanám ami nagyobb készenléti idő + arra találták ki amire való. Nos, egy órát ne kelljen már akár naponta tölteni. Jöttél azzal, hogy lehet sötétben látni. Mégis hogy? Este 10-kor feltöltöm, másnap használom egy kicsit, estére már le is merül, aztán jöhettek azzal, hogy viszont ha nem merülne le akkor este látnád... -
inthro
aktív tag
válasz buvartacsko #107 üzenetére
Egyet kell, hogy értsek. Mert ez nem a Pebble topik, én sem jövök itt az SWR50-es karórámmal, pedig 4-szer 5-ször többet tud mint a Pebble, kinézetre is szebb, de itt be is fejezem. A moderátoroknak kellene kiszűrni az ilyen embereket, mert mindenhol mindig ugyanazt olvasni, hogy fikáznak. Szerintem akinek nem tetszik az ne írjon ilyen helyre és kész. Én sem írok olyan helyre amit fikáznék.◕‿◕
-
Csapoati
nagyúr
válasz Touch-ko #101 üzenetére
Nem keversz te össze véletlen a CEO-tokkal?
buvartacsko: A pebble Steelt már nem merted linkelni, mert az simán kinéz úgy, mint a Watch.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
Miért? Mit kell 5 óránként tölteni?
Amúgy meg ja, béna a Pebble, szarul néz ki konkrétan. Szebbet szarok. Ha már ide jöttök fröcsögni az Apple Watch topikba bizonygatni hogy a Pebble a legkirályabb óra a világon akkor viseljétek el a negatív kritikát.
Senkit a világon nem érdekel a Pebble az Apple Watch topikban.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz buvartacsko #105 üzenetére
Jah, milyen béna már a Pebble. Tök gáz, hogy nem kell 5 óránként tölteni.
-
buvartacsko
addikt
Azt nem értem, hogy miért viselkedtek ennyire hisztérikusan. Úgy szidjátok itt ezt a terméket, meg úgy toljátok a sírást, fikázást, hisztit, vergődést, nyafogást, mintha kötelező lenne megvenni ezt a szar terméket. Nem, nem kötelező! Sőt, olvasni sem kötelező róla, de mondok még 1 extrát, KOMMENTÁLNI SEM KÖTELEZŐ !
A fórum posztjainak 90%-a (hála az olyanoknak mint ti) ebből áll: „szar az epül!!!!!!!4!!4!4!4!44!!“
Nem lesz már lassan elég?
A pebblet meg hagyjuk már.
Nem éppen egy kategória.
Akinek gond hogy meg kell nyomni egy gombot, vagy hogy fel kell emelni megnézni a kezét hogy megnézze az órát az nem vesz és kész. A kuttyát nem érdekli! Elhihetitek.
[ Szerkesztve ]
-
inthro
aktív tag
Idáig jutottunk az Apple órájának üzemidejétől...
◕‿◕
-
mrlujoak
veterán
válasz buvartacsko #91 üzenetére
Nee! Komolyodj már meg kérlek!
Már az ősidőktől használatos a hagyományos órák mutatóinak illetve számlapján a jelzéseinek a foszforeszkáló (nem fluoreszkáló!) festékkel történő jelölése!Már a szüleim korában is nem egy nagy ébresztőórán voltak ilyen jelzések!
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
no more
veterán
Jézusom, ember... Látod, amiket írsz?
-
félisten
Marmint hogy ezt nem lehet latni egy drogos diszkoban, az Apple Watch meg jobban vilagit, es emiatt feltunobb, tehat inkabb erdemes azt venni? Tenyleg nem vagom.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
-
félisten
-
Csapoati
nagyúr
-
-
zdanee
őstag
válasz buvartacsko #82 üzenetére
Nagyon próbálsz szituációt kreálni, hogy bizonyíts, de ugyanott az iWatch is elvérzik A Pebbleben több opció is van a háttérvilágításra. Alapból van egy fényérzékelő. Be tudod kapcsolni, hogy ha megrázod a kezed, világítson, de ha a fényérzékelő szerint elég világos van, akkor nem kapcsol be, azaz ha így állítod be, csak este világít. Ha ez nem jó, a fényérzékelőt is kikapcsolhatod, hogy minden esetben világítson. Be tudod állítani gombnyomáshoz is, illetve ha értesítést kapsz. De én kikapcsolva tartom, ugyanis ha nincs vaksötét, akkor lehet látni az időt (transzflektív e-ink FTW!), ha meg vaksötét van, akkor nem az időre vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy hol a villanykapcsoló! Kivéve, ha van WiFis villanykörte, mert azt a Pebbleről is be lehet kapcsolni. Mondjuk ezt még nem próbáltam, olyanom ugyanis nincs.
Amúgy a háttérvilágítós dologgal te jöttél, a Pebble e-ink kijelzője mindig be van kapcsolva, alig fogyaszt és 60 fps képfrissítésre képes. Igaz, fekete-fehér.
[ Szerkesztve ]
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
buvartacsko
addikt
Röhögj, az előbb azért volt szar az Apple Watch mert lehet hogy rázni kell a kezed kicsit, vagy gombot nyomni vagy emelni a karod ahhoz hogy bekapcsoljon a kijelző. A pebble háttérvilágítása hogy kapcsol be? Erre próbáltam célozni. Este az is szar?
Egy fórumban ezt látom a pebbleről:
Back-light comes on still for motion or button press regardless.
[ Szerkesztve ]
-
66zio
aktív tag
válasz buvartacsko #77 üzenetére
Olyan jókat röhögök a hozzászólásaidon.
-
mrlujoak
veterán
válasz buvartacsko #77 üzenetére
Nem, nem kell hozzá gondolat. Sőt, a másik ujjad(kezed sem).
Én csak csettintek kettőt, vagy megrázom kétszer a csuklóm, és voálá a Sony SmartWatch-em már mutatja is az időt. (2012-es modell).
iWatch ide, sötétben nézendő hagyományos óra oda, van azért jó alternatíva is...
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Nekem van olyan karórám is ami éjjel-nappal, állandóan világít és 10 éven keresztül garantált. Semmilyen áramforrást nem igényel. Okos óra, mert mindig tudja a pontos időt.
-
zdanee
őstag
Háttérvilágítás. Úgy a '80-as évek óta, de lehet, hogy korábban is volt már karórában.
Nézd, a csuklómon egy Pebble. Folyamatosan mutatja az időt, kb 7 naponta töltöm. OK, van, hogy 6, de csak mert nem engedem 20% alá az akkut. Az Apple Watch innen hatalmas visszalépés lenne majdnem minden funkcióban. Amivel többet tud, az a színes kijelző, de cserébe túl sok mindenről kellene lemondani használhatóságban. Apropó, azzal a tavalyi pletykával mi a szitu, hogy az Apple Watch minden számítást - még az animációkat is - a telefonnal végezteti? ([link])Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
inthro
aktív tag
.
Amég egy okos órát - szimpla órához mérnek az emberek addig nem is jutunk előrébb, de kérdezem az okos telefonokat miért nem hasonlítjuk a laptop-hoz vagy pc-hez? Pedig egy asztali gép vagy egy hordozható nagyobb felhasználói élményt nyújt már a kijelző és a teljes értékű billentyűzet miatt is, de neeeem, ahhoz nem hasonlítjuk, pedig szépen lassan mindenkinek okostelefonja lesz és azon böngészik...
Fogadjuk már el, hogy az okosóra egy teljesen más felhasználói csoportot céloz meg...
De ezt nem Neked írom, a többi érdeklődőnek.◕‿◕
-
rbertkrl
aktív tag
válasz buvartacsko #72 üzenetére
Akkor vedd meg és érezd magad jól egy olyan órával ami konkrétan a saját funkcialitásában is rosszabb, mint egy hagyományos. Ráadásul én csak a hozzád hasonló embereket tudom sajnálni, akik ilyen szinten fanatikusok, hogy naivitásuk megvillantásaként beírnak egy fórumba és elmagyarázzák, hogy a szar az rohadt jó. De : Rossz üzemidő és az időt gombnyomásra mutatja , mellette pedig 0 olyasféle marketing ami megindokolná ezt az elhamarkodást. Ha nincs akksi ne álljanak elő vele... Alma, alma, ez most nem olyan franko.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
zdanee
őstag
válasz buvartacsko #70 üzenetére
Nos, elvárom, mert a jelenlegi órám is ilyen. Nem szívesen lépnék vissza. De más oka is van: így tudom megnézni az időt. Ha az óra az egyik csuklódra van szíjazva és gombnyomás kell a kijelző bekapcsolásához, akkor hirtelen mindkét kezedre szükség van az idő megnézéséhez. Ha gyorsulásmérős, akkor csak simán kalimpálnod kell hozzá. De egyik sem ideális, a kalimpálós pl. kocogás közben folyton bekapcsolna -> lemerülne. De akár csak bevásárlás után két teli szatyor a kezedben, megnéznéd mikor jön a busz és se kalimpálni, se gombot nyomni nem tudsz.
Vagy nem kell ez, de akkor ne hívjuk órának. Lehetne pl Apple Wrist Computer with Watch Function.Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Csapoati
nagyúr
válasz buvartacsko #67 üzenetére
Hogy jön ez most ide? Ha a használatra buzdítanak, mert sok jó és hasznos alkalmazás lesz rajta, akkor ne legyen már az, hogy akkor bír ki egy napot, ha ezeket nem használod valami sokat. Azért ez így... kicsit ambivalens, és aki ehhez tapsol, az vagy masszív fanboy vagy konzumidióta. De jelenleg tényleg felesleges még ezzel foglalkozni, mert majd a valós eredmények lesznek mérvadók.
-
zdanee
őstag
válasz buvartacsko #63 üzenetére
Mondjuk ha már óra, akkor azt elvárnám, hogy ne naponta kelljen tölteni. Mondjuk hetente, de a havonta lenne az ideális. Persze ez még odébb van, de szerintem ez lenne az irány. Az, hogy mennyi filmet játszik le, az történetesen mindegy, a lényeg, hogy meddig mutatja az időt. És azt mondjuk elvárás lenne folyamatosan mutatni.
Pl két külön akku, egy ~50mAh csak az időt mutatni (mikrokontoroller, mozgásérzékelő, kijelzőt felvillant, időt kiír, vár 5mp-et, lekapcsol), megy egy ~350mAh a többi huncutságnak.Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
buvartacsko
addikt
Igen, ennyit kibír. Komolyan megnéznélek benneteket CEO-ként, hogy hogyan próbáljátok eladni a saját termékeiteket. Ha nem vagytok képmutatók akkor igazából itt jó pár ember semmilyen marketinget nem folytathatna.
Az Apple szar itt akkor is ha elmondja hogy miket tud a terméke, szar akkor is ha esetleg ezeket dicséri... büszkék a saját fejlesztésükre érted... BŰN!
Te hogy adnád el egy fejlesztésed? Tessék itt ez A SZAR? Vagy esetleg, ez nagyon jó, vedd meg? Nem dicsérnéd a saját terméked? Komolyan?
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Nem, ez Xianghuang márkanév alatt is gáz lenne. Az a baj, hogy már paranoiás is vagy, mert többen is írták, hogy ez szinte az összes okosórára jellemző és nagy baj. Ha mondjuk kibír 18-20 órát úgy, hogy 1-1,5 órát nyomkodják, akkor az már szerintem jó, úgyis naponta tölti az ember. De ennyit bírjon ki, mert egy hosszabb napot azért illik kihúznia és valamennyi használattal, ha már okosóra (és ugye tele lesz amazing feature-ökkel). Megjelenéskor majd meglátjuk, hogy mi lesz igaz ebből.
[ Szerkesztve ]
-
inthro
aktív tag
A fórum itt 70%-ban erről szól, alig van szó technikai dolgokról, mert mindenki csak nyomja a magáét, pedig itt arról is lehetne szó, hogy milyen képességei vannak az órának, mert nem mindenki látta a bemutatót.
◕‿◕
-
buvartacsko
addikt
2014 végén az Apple Watch 2,5-4 órát bírt aktív használat mellett és 19 órát aktív/passzív használat mellett. Takarékos üzemmódban 3 napig bírja, alvó állapotban pedig 4 napot is kibír.
Ééédes istenem emberek, szerintetek ez gyér? Mi a gondotok vele? Ha 2 hónapot menne nektek az is kevés lenne, ha soha a büdös életbe nem kellene feltölteni az is kevés lenne. Ki a faszom fogja 3-4 órán keresztül nyomkodni egyhuzamban az óráját de tényleg?! :S Megnézem rajta az értesítéseket. Az időt mi a francnak mutassa mikor rá se nézek?! :S Mind1, megszokhattam volna.. Itt senkinek nem jó semmi.
-
-
-
Csapoati
nagyúr
Ne szerénykedj, tuti megveszed, a múltkor még a sorbanállást is bevállaltad.
"Szerintem meg az is beleferne nekem, hogy sorba alljak erte elso napon."
Amúgy a 19 órás készenléti idő az borzasztó, konkrétan ha rá se nézel, akkor bír ennyit. Egy kicsit nyomkodod, mondjuk egy órát, ami azért nem túl sok, ha már az ember egy ilyenre adott ki pénzt (mert sima órának kissé drága és csúnya is)- aztán máris csak a kétharmadát bírja, ami össz-vissz 12 óra, egy hosszabb napra nem is elég. Szörnyű az okosórák (az egy dolog, hogy az Apple nem nevezte így, attól még az) üzemideje úgy általánosságban, de ha ez valóban igaz, akkor a Watch-é konkrétan katasztrofális. De van még idejük optimalizálni, biztos javul ez (a játékokat meg felejtsék el szerintem, elég vakvágány-szagú).
-
takacsbotond
őstag
Bár még nem sokat tudni róla, de nekem az eddig hallottak alapján szimpatikus!
Az az aku mondjuk elég gyér, de úgy sem az okosórámon fogok játszani, úgy meg elmegy...Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Touch-ko
őstag
válasz kolosanyi #50 üzenetére
Nemtudom mennyi lenne az elfogadott. Am sokan mondjak, hogy keves. En abbol indulok ki, hogy igazabol ertesiteseken es gyors valaszokon kivul masra nem nagyon hasznalnam az orat. En azt mondom, hogy varjuk meg a tesztek eredmenyeit.
Barmikor elfelejtheted feltolteni a telefonodat is ugyanugy es akkor nem tudsz hivasokat kezdemenyezni. Az idot meg tudod nezni a telefonodon is ha lemerulne az ora. A jatekokat en sem ertemegyoran.. Kapasbol az egyik kezeden van igy csak limitalt, egykezes hasznalatra korlatozodsz. Nem hinnem, hogy van annyira hulye valaki, hogy RR3-at meg Walking Dead-et jatszon az orajan
Kivancsi leszek arra, hogy mennyi lesz az uzemido mire kiadjak, illetve SW frissitesekkel mennyire lehet ezt majd kitoldani..
-
kolosanyi
veterán
Azért azt elismerheted (Apple ide vagy oda), hogy ez az üzemidő nagyon kevés egy óránál. Elfelejtem feltölteni egy este és másnap délelőtt már nem látom, hogy mennyi az idő? Nevetséges. De ugyanilyen nevetséges az összes többi okosóra is. Egy-két funkciót tegyenek bele meg kezelje az értesítéseket azt cső, nem kell ide komoly SoC meg erőforrásigényes játék. Például sportolóknak kiváló választás a Polar M400, a legújabb firmware frissítéssel már kezeli az értesítéseket is, szóval az egyetlen kifogás, amivel a MA! tesztelője élt, már javítva lett. Ez 8 órát simán elmegy bekapcsolt GPS és Bluetooth mellett úgy, hogy közben követi a sporttevékenységet. Ez még mindig kevés, de már kicsit értelmesebb, mint a 2,5-4 óra...
-
Halkow.
senior tag
Hirtelen azt hittem a hátlap fedelén egy gigantikus méretű akku van amit teccés szerint cserélhető
-
Touch-ko
őstag
En erdekesnak talalom, valszeg megveszem. Am nem emlekem, hogy az Apple okosoranak hivta volna.
A 3-4 ora hasznalati ido nem rossz. Igazabol fogalmam sincs mennyit hasznalnam, de az iPhone6-ombol 9ora 49 perces uzemidot tudott kicsikarni, de egy oraval nem fogok netezni, videot nezni vagy mondjuk Real Racing3-at jatszani...
"Az informátor szerint most a cél 2,5 óra teljes kihasználtság során, például intenzív processzorhasználatot igénylő játékok esetében, vagy 3,5 óra normál fogyasztású alkalmazások folyamatos használata mellett."
A keszenleti ido nem ugyanaz a keszenleti idoval... 19 oras keszenleti ido napi hasznalathoz eleg lenne nalam. Csak kiegeszitokent hasznalnam. En egy eselyt adok, megha nem is latom tul sok ertelmet egy ilyen oranak..
-
no more
veterán
Naponta kell tölteni és gondolom még csak nem is vízálló... akkor mégis mi értelme???
-
mrlujoak
veterán
Most erre mit lehet írni?!
Inkább csak annyit, ha az én okosórám ennyit bírna, már nem lenne okosórám.
-
K.Peti 31
csendes tag
Játék?! Egy okosórára ?! XDD WTF?!! A másik az ára lesz mert tuti nem 2 fillér lesz ahogy az apple-t ismerjük.
S.G. az istennő
-
WinPho
senior tag
Miért van olyan érzésem, hogy ez mindezek ellenére jól fog szerepelni eladásokban?
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Fejvadi
nagyúr
Nagyon jó és rengeteg értelme van.
-
Valzor
aktív tag
Én nagyon vártam, hogy a CES alkalmával a Pebble is bejelent egy új órát, mondjuk kör alakú kijelzővel, de nem így lett, pedig biztosan sokaknak jobban tetszene mint a mostaniak. Úgy látszik, hogy inkább a szoftverre koncentrálnak mostanság, pl nemrég jelentették be, hogy a Pebble kezeli az Android Wear notifikációkat is
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Samsung Galaxy S10 | Garmin Vivoactive 4
-
frenetik
tag
na, majd akkor 5 év múlva veszek egy okosórát, ha már fejlettebbek lesznek az akksik.
vagy akkor se. -
Beantech
tag
Nem gyözött meg. A pebble az egyetlen ami felismerte az e-ink kijelzö értelmét? Más órát még nem találtam ilyen kijelzövel..sajnos.
-
gabancs
addikt
Mondjuk ez a legrondább az összes közül. Jobs biztos nem bólintott volna rá.
-
arn
félisten
válasz Matada2.3 #10 üzenetére
hu ez franko lesz... nah ilyen kellene kicsit vekonyabba, meg annyi, hogy ne ket szerkezet legyen benne, hanem a telorol allitsa be az idot. nem is lenne mas igenyem.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
ctvagyok
őstag
A mostani wear és tizen orák mennyit bírnak. fogalmam sincs ez most sok vagy kevés.
-
dikan
tag
Én is a SmartWatch3-at nézegetem egy ideje. Tetszik, hogy van benne GPS is. De megvárom az Apple Watchot (főleg az ára miatt) és utána eldöntöm, hogy melyiket veszem. (Amúgy meg használom az összes platformot, úh ilyen szempontból mindegy lenne
Mate20, S10, 🍏XR, mi9SE, 1+7
-
Wapmester
senior tag
hát bizony ez sem váltsa meg a világot.
-
Valzor
aktív tag
Akkor a mondatod alapján minden ember aki okosórát hord igénytelen. Well played.
Sok topikban leírtam már a véleményemet az okosórák hasznosságával kapcsolatban, nincs kedvem még egyszer leírni. Úgy se lehet meggyőzni senkit arról, hogy hasznos, főleg, ha még az illető sose hordott ilyet.
-
inthro
aktív tag
Én SmartWatch 3-at használok hónapok óta és teljesen hiányolom, ha nem lehet rajtam, nagy segítség nap mint nap, de ezekkel a különc töltőkkel a sírba visznek más gyártók... Ám kíváncsi leszek milyen lesz az Apple terméke.
◕‿◕
-
-
Matada2.3
veterán
Én még mindig ezt találom a legigényesebb és leghasznosabb "félokos" órának amit tölteni se kell mert napelemes.. Nervo
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
arn
félisten
Fail... Filleres dolgokra van szukseg, ami honapokig birja.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
törölt tag
Ez az egész okosóra mizéria csak az igénytelen embereknek lett kitalálva, de mind azt hiszi mekkora császár vele, meg milyen menő . Meg is érdemlik, ha lemerül 1 nap alatt, fél év múlva meg 2 csomag szotyit ha érni fog.
-
kolosanyi
veterán
Revolutionary...
-
akishamis
csendes tag
Játékra egy smartwatch?? Minek, hülyeség, nem az a funkciója...Én imádom a Sony Smartwatch 2-met simán elmuzsikál 4-5 napig... De még a smartwatch 1 is bírja 2 napig simán úgy, hogy lassan azt 3 éve használom.
Nokia 3210+Windows 95
-
Dany007
veterán
3-4 óra ha folyamatosan játszol rajta...
Játszani egy karórán? Ez már eleve idétlen dolog...Ahogy látom kb egy napot ki fog bírni normál használat mellett. Ennyi. Telefon mellé majd a karórát is odateszik tölteni az emberek.
Végülis nem tragédia, akinek annyira kell egy ilyen, annak biztos megér ennyit. -
őstag
nekem a GwhatchR állandó kijelzővel, 3-4 napig lazán elmegy..
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- Apple Watch 7 45mm Midnight Aluminium
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest