- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valzor
aktív tag
A kinézet szubjektív, erről nem is szeretnék többet írni. Az üzemidőről szólt a cikk, erre egy páran leírták, hogy üzemidő tekintetében az okosórák között most is van olyan, ami kenterbe veri a cikkben leírt adatokat, például a sokat emlegettet Pebble. Ez tény, kár rajta vitatkozni. Azért az ember hadd írja már le a véleményét.
-
Valzor
aktív tag
Én nagyon vártam, hogy a CES alkalmával a Pebble is bejelent egy új órát, mondjuk kör alakú kijelzővel, de nem így lett, pedig biztosan sokaknak jobban tetszene mint a mostaniak. Úgy látszik, hogy inkább a szoftverre koncentrálnak mostanság, pl nemrég jelentették be, hogy a Pebble kezeli az Android Wear notifikációkat is
-
Valzor
aktív tag
Akkor a mondatod alapján minden ember aki okosórát hord igénytelen. Well played.
Sok topikban leírtam már a véleményemet az okosórák hasznosságával kapcsolatban, nincs kedvem még egyszer leírni. Úgy se lehet meggyőzni senkit arról, hogy hasznos, főleg, ha még az illető sose hordott ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest