- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
buvartacsko #74 üzenetére
Hihetetlen miket nem tudsz kérdezni, sajna én már nem linkelhetek be képet az órámról, mert előttem vagy tízen megtették. Kár, apple rajongók sincsenek oda érte kérlek szépen.
-
no more
veterán
válasz
buvartacsko #114 üzenetére
Azért nyugtatót vegyél be, nehogy infarktust kapj!
-
|DavidWoody|
tag
válasz
buvartacsko #116 üzenetére
Ezt annak tudataban irom le , hogy biztos , hogy pihenot kapok erte :
Agyverzest kapok a hulyesegeidtol , abszolut elvakult vagy , egyetlen ertelmes magyar mondatot nem birsz osszerakni , ezen felul nagyjabol fogalmad sincs nemhogy az iWatchrol de ugy altalaban az okosorakrol es zaraskent abszolut szanalmas minden egyes megnyilvanulasod amit sikerult ideszarnod ebbe a topikba. Ez a tomor velemenyem rolad.
-
|DavidWoody|
tag
válasz
buvartacsko #77 üzenetére
Mondjuk fluoreszkalo mutato? Alig lehet 500eves talalmany
-
mrlujoak
veterán
válasz
buvartacsko #105 üzenetére
A kinézet szubjektív.
De tessék:
...és azért ez jól bírja szuflával.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
buvartacsko #116 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez egy fórum, ahol bármelyik topikban joga van mindenkinek kulturáltan (ennek mondjuk nyilván nem felel meg mindenki) elmondani a véleményét? Tudom, hogy némelyikőtök legszívesebben betltana minden negatív felhangot, de ez nem így működik.
mrlujoak: Először azt hittem ez is a Watch. Most így egymás mellett nézve van némi hasonlóság köztük.
-
zdanee
őstag
válasz
buvartacsko #114 üzenetére
Úr Isten, agyvérzést ne kapj! Doki látott? Billentyűzetet ügye nem törted össze?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
buvartacsko #113 üzenetére
Ja, ha valaki szerint meg a Watch néz ki rosszul, az mocskos hater, akinek semmi se jó és csak téged akar bosszantani. Jó logika ez valóban.
Touch-ko: Ha komolyan vettem volna, akkor nem lennék nyugodt és az látszana is.
Amúgy te már próbáltad a Watchot? Mert hát úgy hogy lehet védeni, hogy ki se próbáltad?
-
66zio
aktív tag
válasz
buvartacsko #107 üzenetére
„KOMMENTÁLNI SEM KÖTELEZŐ !” Csak neked ugye?
Nehogy már csak pozitív dolgokat lehessen leírni... Ezt hívják átverésnek. Igen jó lesz ez az „óra” mert jól lesz összeszerelve, erős hardver lesz benne, de ne legyen már leszólva az aki azt mondja nevetséges az aksija. Mert ez igaz. Mondom ezt úgy, hogy se Pebble, se iWatch se kellene. Viszont ha választanom kellene akkor azt választanám ami nagyobb készenléti idő + arra találták ki amire való. Nos, egy órát ne kelljen már akár naponta tölteni. Jöttél azzal, hogy lehet sötétben látni. Mégis hogy? Este 10-kor feltöltöm, másnap használom egy kicsit, estére már le is merül, aztán jöhettek azzal, hogy viszont ha nem merülne le akkor este látnád... -
inthro
aktív tag
válasz
buvartacsko #107 üzenetére
Egyet kell, hogy értsek. Mert ez nem a Pebble topik, én sem jövök itt az SWR50-es karórámmal, pedig 4-szer 5-ször többet tud mint a Pebble, kinézetre is szebb, de itt be is fejezem. A moderátoroknak kellene kiszűrni az ilyen embereket, mert mindenhol mindig ugyanazt olvasni, hogy fikáznak. Szerintem akinek nem tetszik az ne írjon ilyen helyre és kész. Én sem írok olyan helyre amit fikáznék. -
no more
veterán
válasz
buvartacsko #105 üzenetére
Jah, milyen béna már a Pebble. Tök gáz, hogy nem kell 5 óránként tölteni.
-
mrlujoak
veterán
válasz
buvartacsko #91 üzenetére
Nee! Komolyodj már meg kérlek!
Már az ősidőktől használatos a hagyományos órák mutatóinak illetve számlapján a jelzéseinek a foszforeszkáló (nem fluoreszkáló!) festékkel történő jelölése!Már a szüleim korában is nem egy nagy ébresztőórán voltak ilyen jelzések!
-
no more
veterán
válasz
Jézusom, ember... Látod, amiket írsz?
-
válasz
Marmint hogy ezt nem lehet latni egy drogos diszkoban, az Apple Watch meg jobban vilagit, es emiatt feltunobb, tehat inkabb erdemes azt venni? Tenyleg nem vagom.
-
válasz
Hm? Hogy jon ez ide?
-
válasz
En egeszen konkretan igy latom:
-
zdanee
őstag
válasz
buvartacsko #82 üzenetére
Nagyon próbálsz szituációt kreálni, hogy bizonyíts, de ugyanott az iWatch is elvérzik
A Pebbleben több opció is van a háttérvilágításra. Alapból van egy fényérzékelő. Be tudod kapcsolni, hogy ha megrázod a kezed, világítson, de ha a fényérzékelő szerint elég világos van, akkor nem kapcsol be, azaz ha így állítod be, csak este világít. Ha ez nem jó, a fényérzékelőt is kikapcsolhatod, hogy minden esetben világítson. Be tudod állítani gombnyomáshoz is, illetve ha értesítést kapsz. De én kikapcsolva tartom, ugyanis ha nincs vaksötét, akkor lehet látni az időt (transzflektív e-ink FTW!), ha meg vaksötét van, akkor nem az időre vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy hol a villanykapcsoló! Kivéve, ha van WiFis villanykörte, mert azt a Pebbleről is be lehet kapcsolni. Mondjuk ezt még nem próbáltam, olyanom ugyanis nincs.
Amúgy a háttérvilágítós dologgal te jöttél, a Pebble e-ink kijelzője mindig be van kapcsolva, alig fogyaszt és 60 fps képfrissítésre képes. Igaz, fekete-fehér.
-
66zio
aktív tag
válasz
Olyan jókat röhögök a hozzászólásaidon.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Nem, nem kell hozzá gondolat. Sőt, a másik ujjad(kezed sem).
Én csak csettintek kettőt, vagy megrázom kétszer a csuklóm, és voálá a Sony SmartWatch-em már mutatja is az időt. (2012-es modell).
iWatch ide, sötétben nézendő hagyományos óra oda, van azért jó alternatíva is...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Nekem van olyan karórám is ami éjjel-nappal, állandóan világít és 10 éven keresztül garantált. Semmilyen áramforrást nem igényel. Okos óra, mert mindig tudja a pontos időt.
-
zdanee
őstag
válasz
Háttérvilágítás. Úgy a '80-as évek óta, de lehet, hogy korábban is volt már karórában.
Nézd, a csuklómon egy Pebble. Folyamatosan mutatja az időt, kb 7 naponta töltöm. OK, van, hogy 6, de csak mert nem engedem 20% alá az akkut. Az Apple Watch innen hatalmas visszalépés lenne majdnem minden funkcióban. Amivel többet tud, az a színes kijelző, de cserébe túl sok mindenről kellene lemondani használhatóságban. Apropó, azzal a tavalyi pletykával mi a szitu, hogy az Apple Watch minden számítást - még az animációkat is - a telefonnal végezteti? ([link]) -
inthro
aktív tag
válasz
.
Amég egy okos órát - szimpla órához mérnek az emberek addig nem is jutunk előrébb, de kérdezem az okos telefonokat miért nem hasonlítjuk a laptop-hoz vagy pc-hez? Pedig egy asztali gép vagy egy hordozható nagyobb felhasználói élményt nyújt már a kijelző és a teljes értékű billentyűzet miatt is, de neeeem, ahhoz nem hasonlítjuk, pedig szépen lassan mindenkinek okostelefonja lesz és azon böngészik...
Fogadjuk már el, hogy az okosóra egy teljesen más felhasználói csoportot céloz meg...
De ezt nem Neked írom, a többi érdeklődőnek. -
rbertkrl
aktív tag
válasz
buvartacsko #72 üzenetére
Akkor vedd meg és érezd magad jól egy olyan órával ami konkrétan a saját funkcialitásában is rosszabb, mint egy hagyományos. Ráadásul én csak a hozzád hasonló embereket tudom sajnálni, akik ilyen szinten fanatikusok, hogy naivitásuk megvillantásaként beírnak egy fórumba és elmagyarázzák, hogy a szar az rohadt jó. De : Rossz üzemidő és az időt gombnyomásra mutatja , mellette pedig 0 olyasféle marketing ami megindokolná ezt az elhamarkodást. Ha nincs akksi ne álljanak elő vele... Alma, alma, ez most nem olyan franko.
-
zdanee
őstag
válasz
buvartacsko #70 üzenetére
Nos, elvárom, mert a jelenlegi órám is ilyen. Nem szívesen lépnék vissza. De más oka is van: így tudom megnézni az időt. Ha az óra az egyik csuklódra van szíjazva és gombnyomás kell a kijelző bekapcsolásához, akkor hirtelen mindkét kezedre szükség van az idő megnézéséhez. Ha gyorsulásmérős, akkor csak simán kalimpálnod kell hozzá. De egyik sem ideális, a kalimpálós pl. kocogás közben folyton bekapcsolna -> lemerülne. De akár csak bevásárlás után két teli szatyor a kezedben, megnéznéd mikor jön a busz és se kalimpálni, se gombot nyomni nem tudsz.
Vagy nem kell ez, de akkor ne hívjuk órának. Lehetne pl Apple Wrist Computer with Watch Function. -
Csapoati
nagyúr
válasz
buvartacsko #67 üzenetére
Hogy jön ez most ide? Ha a használatra buzdítanak, mert sok jó és hasznos alkalmazás lesz rajta, akkor ne legyen már az, hogy akkor bír ki egy napot, ha ezeket nem használod valami sokat. Azért ez így... kicsit ambivalens, és aki ehhez tapsol, az vagy masszív fanboy vagy konzumidióta. De jelenleg tényleg felesleges még ezzel foglalkozni, mert majd a valós eredmények lesznek mérvadók.
-
zdanee
őstag
válasz
buvartacsko #63 üzenetére
Mondjuk ha már óra, akkor azt elvárnám, hogy ne naponta kelljen tölteni. Mondjuk hetente, de a havonta lenne az ideális. Persze ez még odébb van, de szerintem ez lenne az irány. Az, hogy mennyi filmet játszik le, az történetesen mindegy, a lényeg, hogy meddig mutatja az időt. És azt mondjuk elvárás lenne folyamatosan mutatni.
Pl két külön akku, egy ~50mAh csak az időt mutatni (mikrokontoroller, mozgásérzékelő, kijelzőt felvillant, időt kiír, vár 5mp-et, lekapcsol), megy egy ~350mAh a többi huncutságnak. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Nem, ez Xianghuang márkanév alatt is gáz lenne. Az a baj, hogy már paranoiás is vagy, mert többen is írták, hogy ez szinte az összes okosórára jellemző és nagy baj. Ha mondjuk kibír 18-20 órát úgy, hogy 1-1,5 órát nyomkodják, akkor az már szerintem jó, úgyis naponta tölti az ember. De ennyit bírjon ki, mert egy hosszabb napot azért illik kihúznia és valamennyi használattal, ha már okosóra (és ugye tele lesz amazing feature-ökkel). Megjelenéskor majd meglátjuk, hogy mi lesz igaz ebből.
-
inthro
aktív tag
válasz
A fórum itt 70%-ban erről szól, alig van szó technikai dolgokról, mert mindenki csak nyomja a magáét, pedig itt arról is lehetne szó, hogy milyen képességei vannak az órának, mert nem mindenki látta a bemutatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest