- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Ne szerénykedj, tuti megveszed, a múltkor még a sorbanállást is bevállaltad.
"Szerintem meg az is beleferne nekem, hogy sorba alljak erte elso napon."
Amúgy a 19 órás készenléti idő az borzasztó, konkrétan ha rá se nézel, akkor bír ennyit. Egy kicsit nyomkodod, mondjuk egy órát, ami azért nem túl sok, ha már az ember egy ilyenre adott ki pénzt (mert sima órának kissé drága és csúnya is)- aztán máris csak a kétharmadát bírja, ami össz-vissz 12 óra, egy hosszabb napra nem is elég. Szörnyű az okosórák (az egy dolog, hogy az Apple nem nevezte így, attól még az) üzemideje úgy általánosságban, de ha ez valóban igaz, akkor a Watch-é konkrétan katasztrofális. De van még idejük optimalizálni, biztos javul ez (a játékokat meg felejtsék el szerintem, elég vakvágány-szagú).
-
kolosanyi
veterán
Azért azt elismerheted (Apple ide vagy oda), hogy ez az üzemidő nagyon kevés egy óránál. Elfelejtem feltölteni egy este és másnap délelőtt már nem látom, hogy mennyi az idő? Nevetséges. De ugyanilyen nevetséges az összes többi okosóra is. Egy-két funkciót tegyenek bele meg kezelje az értesítéseket azt cső, nem kell ide komoly SoC meg erőforrásigényes játék. Például sportolóknak kiváló választás a Polar M400, a legújabb firmware frissítéssel már kezeli az értesítéseket is, szóval az egyetlen kifogás, amivel a MA! tesztelője élt, már javítva lett. Ez 8 órát simán elmegy bekapcsolt GPS és Bluetooth mellett úgy, hogy közben követi a sporttevékenységet. Ez még mindig kevés, de már kicsit értelmesebb, mint a 2,5-4 óra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- EAFC 25
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest