- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Csapoati #115 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy nem én másztam be egy Pebble topicba Apple Watchot isteníteni.
Valamint nem is akarnék ilyet tenni veled/veletek ellentétben, mert úgy gondolom hogy a Pebble topicban olyan emberek vannak akiknek az tetszik, tudatosan választották mert az felel meg a legjobban az ízlésüknek valamint tisztában vannak azzal hogy mire van szükségük.
Majd talán eljutsz erre a szintre Te is.
Javaslom menj el egy BMW találkozóra egy Audival, és kezdd el hangosbemondón fikázni a BMW-t, és isteníteni az Audit, ... teljesen ugyanez amit most művelsz. Véleményed lehet ott is, csak majd kapsz egy két pofont is mellé.
Aztán megtanulod hogy nem jó jehova tanújának lenni.
-
buvartacsko
addikt
A telefonomat nem nyomkodom napi 4-5 órát, egy órát meg biztos nem fogunk napi 4-5 órát nyomkodni, ránézünk az értesítésekre, néha pár percig használjuk egyéb funkcióit. Pl remote camera ha csoportképet akarok csinálni az állványon levő iPhoneomal amiben én is benne vagyok. Ennyi. Nem fogok rajta 3d játékokat játszani 4-5 órán keresztül hogy lemerüljön. Simán kibír 1 napot majd, de lehet többet is.
És ja, nem kötelező kommentálni, nem kötelező minden ide térőnek leírni ugyanazt a fika szöveget amit előtte a troll barátai leírtak már ugyanúgy, csak azért hogy ő is éljen a jogával. 1x le lett írva hogy szar, oké, fogtuk, szuper. Most akkor mehet a beszélgetés az Apple Watchról. Ja nem, ehelyett az összes Android fanatikus beözönlik ide is és PEBLEPEBLEPEBLEPEBLEPEBLEPEBLEPEBLEPEBLEPEBLE!!4444
-
buvartacsko
addikt
Miért? Mit kell 5 óránként tölteni?
Amúgy meg ja, béna a Pebble, szarul néz ki konkrétan. Szebbet szarok. Ha már ide jöttök fröcsögni az Apple Watch topikba bizonygatni hogy a Pebble a legkirályabb óra a világon akkor viseljétek el a negatív kritikát.
Senkit a világon nem érdekel a Pebble az Apple Watch topikban.
-
buvartacsko
addikt
Azt nem értem, hogy miért viselkedtek ennyire hisztérikusan. Úgy szidjátok itt ezt a terméket, meg úgy toljátok a sírást, fikázást, hisztit, vergődést, nyafogást, mintha kötelező lenne megvenni ezt a szar terméket. Nem, nem kötelező! Sőt, olvasni sem kötelező róla, de mondok még 1 extrát, KOMMENTÁLNI SEM KÖTELEZŐ !
A fórum posztjainak 90%-a (hála az olyanoknak mint ti) ebből áll: „szar az epül!!!!!!!4!!4!4!4!44!!“
Nem lesz már lassan elég?
A pebblet meg hagyjuk már.
Nem éppen egy kategória.
Akinek gond hogy meg kell nyomni egy gombot, vagy hogy fel kell emelni megnézni a kezét hogy megnézze az órát az nem vesz és kész. A kuttyát nem érdekli! Elhihetitek.
-
buvartacsko
addikt
Röhögj, az előbb azért volt szar az Apple Watch mert lehet hogy rázni kell a kezed kicsit, vagy gombot nyomni vagy emelni a karod ahhoz hogy bekapcsoljon a kijelző. A pebble háttérvilágítása hogy kapcsol be? Erre próbáltam célozni. Este az is szar?
Egy fórumban ezt látom a pebbleről:
Back-light comes on still for motion or button press regardless.
-
buvartacsko
addikt
Igen, ennyit kibír. Komolyan megnéznélek benneteket CEO-ként, hogy hogyan próbáljátok eladni a saját termékeiteket. Ha nem vagytok képmutatók akkor igazából itt jó pár ember semmilyen marketinget nem folytathatna.
Az Apple szar itt akkor is ha elmondja hogy miket tud a terméke, szar akkor is ha esetleg ezeket dicséri... büszkék a saját fejlesztésükre érted... BŰN!
Te hogy adnád el egy fejlesztésed? Tessék itt ez A SZAR? Vagy esetleg, ez nagyon jó, vedd meg? Nem dicsérnéd a saját terméked? Komolyan?
-
buvartacsko
addikt
2014 végén az Apple Watch 2,5-4 órát bírt aktív használat mellett és 19 órát aktív/passzív használat mellett. Takarékos üzemmódban 3 napig bírja, alvó állapotban pedig 4 napot is kibír.
Ééédes istenem emberek, szerintetek ez gyér? Mi a gondotok vele? Ha 2 hónapot menne nektek az is kevés lenne, ha soha a büdös életbe nem kellene feltölteni az is kevés lenne. Ki a faszom fogja 3-4 órán keresztül nyomkodni egyhuzamban az óráját de tényleg?! :S Megnézem rajta az értesítéseket. Az időt mi a francnak mutassa mikor rá se nézek?! :S Mind1, megszokhattam volna.. Itt senkinek nem jó semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest