- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
A telefonomat nem nyomkodom napi 4-5 órát, egy órát meg biztos nem fogunk napi 4-5 órát nyomkodni, ránézünk az értesítésekre, néha pár percig használjuk egyéb funkcióit. Pl remote camera ha csoportképet akarok csinálni az állványon levő iPhoneomal amiben én is benne vagyok. Ennyi. Nem fogok rajta 3d játékokat játszani 4-5 órán keresztül hogy lemerüljön. Simán kibír 1 napot majd, de lehet többet is.
És ja, nem kötelező kommentálni, nem kötelező minden ide térőnek leírni ugyanazt a fika szöveget amit előtte a troll barátai leírtak már ugyanúgy, csak azért hogy ő is éljen a jogával. 1x le lett írva hogy szar, oké, fogtuk, szuper. Most akkor mehet a beszélgetés az Apple Watchról. Ja nem, ehelyett az összes Android fanatikus beözönlik ide is és PEBLEPEBLEPEBLEPEBLEPEBLEPEBLEPEBLEPEBLEPEBLE!!4444
-
buvartacsko
addikt
Röhögj, az előbb azért volt szar az Apple Watch mert lehet hogy rázni kell a kezed kicsit, vagy gombot nyomni vagy emelni a karod ahhoz hogy bekapcsoljon a kijelző. A pebble háttérvilágítása hogy kapcsol be? Erre próbáltam célozni. Este az is szar?
Egy fórumban ezt látom a pebbleről:
Back-light comes on still for motion or button press regardless.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest