- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
buvartacsko #82 üzenetére
Nagyon próbálsz szituációt kreálni, hogy bizonyíts, de ugyanott az iWatch is elvérzik
A Pebbleben több opció is van a háttérvilágításra. Alapból van egy fényérzékelő. Be tudod kapcsolni, hogy ha megrázod a kezed, világítson, de ha a fényérzékelő szerint elég világos van, akkor nem kapcsol be, azaz ha így állítod be, csak este világít. Ha ez nem jó, a fényérzékelőt is kikapcsolhatod, hogy minden esetben világítson. Be tudod állítani gombnyomáshoz is, illetve ha értesítést kapsz. De én kikapcsolva tartom, ugyanis ha nincs vaksötét, akkor lehet látni az időt (transzflektív e-ink FTW!), ha meg vaksötét van, akkor nem az időre vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy hol a villanykapcsoló! Kivéve, ha van WiFis villanykörte, mert azt a Pebbleről is be lehet kapcsolni. Mondjuk ezt még nem próbáltam, olyanom ugyanis nincs.
Amúgy a háttérvilágítós dologgal te jöttél, a Pebble e-ink kijelzője mindig be van kapcsolva, alig fogyaszt és 60 fps képfrissítésre képes. Igaz, fekete-fehér.
[ Szerkesztve ]
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 9to5Mac információinak köszönhetően most bővebben megismerkedhetünk, hogy mennyit bír az almás okosóra egy feltöltéssel.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Watch 6 40mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4015/
- Apple watch series 7 45mm cellular akku 84%
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic (LTE, 47 mm) fekete
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest