Új hozzászólás Aktív témák
-
-
inthro
aktív tag
válasz buvartacsko #107 üzenetére
Egyet kell, hogy értsek. Mert ez nem a Pebble topik, én sem jövök itt az SWR50-es karórámmal, pedig 4-szer 5-ször többet tud mint a Pebble, kinézetre is szebb, de itt be is fejezem. A moderátoroknak kellene kiszűrni az ilyen embereket, mert mindenhol mindig ugyanazt olvasni, hogy fikáznak. Szerintem akinek nem tetszik az ne írjon ilyen helyre és kész. Én sem írok olyan helyre amit fikáznék.◕‿◕
-
inthro
aktív tag
Idáig jutottunk az Apple órájának üzemidejétől...
◕‿◕
-
inthro
aktív tag
válasz buvartacsko #74 üzenetére
.
Amég egy okos órát - szimpla órához mérnek az emberek addig nem is jutunk előrébb, de kérdezem az okos telefonokat miért nem hasonlítjuk a laptop-hoz vagy pc-hez? Pedig egy asztali gép vagy egy hordozható nagyobb felhasználói élményt nyújt már a kijelző és a teljes értékű billentyűzet miatt is, de neeeem, ahhoz nem hasonlítjuk, pedig szépen lassan mindenkinek okostelefonja lesz és azon böngészik...
Fogadjuk már el, hogy az okosóra egy teljesen más felhasználói csoportot céloz meg...
De ezt nem Neked írom, a többi érdeklődőnek.◕‿◕
-
inthro
aktív tag
válasz buvartacsko #63 üzenetére
A fórum itt 70%-ban erről szól, alig van szó technikai dolgokról, mert mindenki csak nyomja a magáét, pedig itt arról is lehetne szó, hogy milyen képességei vannak az órának, mert nem mindenki látta a bemutatót.
◕‿◕
-
inthro
aktív tag
Én SmartWatch 3-at használok hónapok óta és teljesen hiányolom, ha nem lehet rajtam, nagy segítség nap mint nap, de ezekkel a különc töltőkkel a sírba visznek más gyártók... Ám kíváncsi leszek milyen lesz az Apple terméke.
◕‿◕
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- Apple Watch 7 45mm Midnight Aluminium
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest