- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
inthro
aktív tag
válasz
buvartacsko #107 üzenetére
Egyet kell, hogy értsek. Mert ez nem a Pebble topik, én sem jövök itt az SWR50-es karórámmal, pedig 4-szer 5-ször többet tud mint a Pebble, kinézetre is szebb, de itt be is fejezem. A moderátoroknak kellene kiszűrni az ilyen embereket, mert mindenhol mindig ugyanazt olvasni, hogy fikáznak. Szerintem akinek nem tetszik az ne írjon ilyen helyre és kész. Én sem írok olyan helyre amit fikáznék. -
inthro
aktív tag
Idáig jutottunk az Apple órájának üzemidejétől...
-
inthro
aktív tag
válasz
buvartacsko #74 üzenetére
.
Amég egy okos órát - szimpla órához mérnek az emberek addig nem is jutunk előrébb, de kérdezem az okos telefonokat miért nem hasonlítjuk a laptop-hoz vagy pc-hez? Pedig egy asztali gép vagy egy hordozható nagyobb felhasználói élményt nyújt már a kijelző és a teljes értékű billentyűzet miatt is, de neeeem, ahhoz nem hasonlítjuk, pedig szépen lassan mindenkinek okostelefonja lesz és azon böngészik...
Fogadjuk már el, hogy az okosóra egy teljesen más felhasználói csoportot céloz meg...
De ezt nem Neked írom, a többi érdeklődőnek. -
inthro
aktív tag
válasz
buvartacsko #63 üzenetére
A fórum itt 70%-ban erről szól, alig van szó technikai dolgokról, mert mindenki csak nyomja a magáét, pedig itt arról is lehetne szó, hogy milyen képességei vannak az órának, mert nem mindenki látta a bemutatót.
-
inthro
aktív tag
Én SmartWatch 3-at használok hónapok óta és teljesen hiányolom, ha nem lehet rajtam, nagy segítség nap mint nap, de ezekkel a különc töltőkkel a sírba visznek más gyártók... Ám kíváncsi leszek milyen lesz az Apple terméke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest