Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
inthro
aktív tag
válasz
buvartacsko #107 üzenetére
Egyet kell, hogy értsek. Mert ez nem a Pebble topik, én sem jövök itt az SWR50-es karórámmal, pedig 4-szer 5-ször többet tud mint a Pebble, kinézetre is szebb, de itt be is fejezem. A moderátoroknak kellene kiszűrni az ilyen embereket, mert mindenhol mindig ugyanazt olvasni, hogy fikáznak. Szerintem akinek nem tetszik az ne írjon ilyen helyre és kész. Én sem írok olyan helyre amit fikáznék. -
inthro
aktív tag
Idáig jutottunk az Apple órájának üzemidejétől...
-
inthro
aktív tag
válasz
buvartacsko #74 üzenetére
.
Amég egy okos órát - szimpla órához mérnek az emberek addig nem is jutunk előrébb, de kérdezem az okos telefonokat miért nem hasonlítjuk a laptop-hoz vagy pc-hez? Pedig egy asztali gép vagy egy hordozható nagyobb felhasználói élményt nyújt már a kijelző és a teljes értékű billentyűzet miatt is, de neeeem, ahhoz nem hasonlítjuk, pedig szépen lassan mindenkinek okostelefonja lesz és azon böngészik...
Fogadjuk már el, hogy az okosóra egy teljesen más felhasználói csoportot céloz meg...
De ezt nem Neked írom, a többi érdeklődőnek. -
inthro
aktív tag
válasz
buvartacsko #63 üzenetére
A fórum itt 70%-ban erről szól, alig van szó technikai dolgokról, mert mindenki csak nyomja a magáét, pedig itt arról is lehetne szó, hogy milyen képességei vannak az órának, mert nem mindenki látta a bemutatót.
-
inthro
aktív tag
Én SmartWatch 3-at használok hónapok óta és teljesen hiányolom, ha nem lehet rajtam, nagy segítség nap mint nap, de ezekkel a különc töltőkkel a sírba visznek más gyártók... Ám kíváncsi leszek milyen lesz az Apple terméke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- Bontatlan Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case, 3 év garanciával eladó!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest