- Magisk
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, én is olvastam, hogy a haverom mondta, hogy a szomszéd macskája járt egy olyan embernél, akinek tökre belassult a gépe. Fene se érti, miért.
Jim-Y: tényleg sok értelme lenne venni egy oprendszert, mellé meg felrakni egy ingyenest és bootolni a másikról, ha neadj'isten játék után megnéznél egy filmet...
-
Tomy Yayo
senior tag
Én is így voltam vele, de 2-3 hét alatt mindenre megvolt a program, és ma ott tartok, hogy gyakorlatilag játékon kívül nincs szükségem win-re. Jó persze ez attól is függ, hogy ki miket használ a gépén, de ha csak emiatt nem vágsz bele, akkor javaslom, hogy próbálj ki egy disztrót pendrive-ról futtatva. Talán már nincs 2000Ft egy sima usb 2.0-s 8GB-os pendrive, amin már bőven el fogsz férni programokkal is (tapasztalat), és pendrive-ról is fut szinte ugyanolyan gyorsan mintha fel lenne rakva a rendszer. Így szép lassan hozzászokhatsz a rendszerhez, felfedezheted a számodra szükséges progikat, és amikor úgy érzed, minden a helyén van, fel is telepítheted. Vagy nem, és használod tovább penről, amikor kedved tartja. Javaslom ubuntut és válfajait (én xubuntun vagyok), a Software Center miatt, elég nagy a kínálat már. Említették, hogy a hülye nevek miatt nehéz megfelelőt találni, de a software centerben elég jó kereső van, kifejezetten releváns találatokat dob fel az egyes keresőszavakra, és nekem pl. már ugyanolyan ismerősek a xubuntus programok, mint a winesek. Pl. és ezt sajnálom is, hogy kimaradt a felsorolásból - beírtam keresőbe, hogy Commander, erre rátaláltam egy tökéletes Total Commander pótlékra, a Krusader személyében. Itt még a névhasonlóságra is figyeltek
-
Jim-Y
veterán
Nagyban segít, ha veszed a fáradtságot, és amit egyszer már megoldottál, utánanéztél, azt leírod egy textfájlba, vagy csinálsz neki neten egy privát blogot. Később, ha szükséged lesz rá, és hasonlóan szenilis vagy mint én, akkor nagyban megkönnyíti a munkád, hogy korábban mindent dokumentáltál, pl SVN setup, Apache setup, linux alapok stb...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest