Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Dark Archon #34 üzenetére
lehet, hogy nincs sok értelme, de én ezt csinálom, nem játszok mindennap, sőt igazából elég ritkán, így az idő 80-90%-ban csak a linux van használatban, amikor meg kell valamire a win (játék, vagy valami olyan feladat van amit csak ott lehet megoldani), akkor kéznél van.
Igen, a linux egyik problémája a játékok támogatottsága, ellenben nekem mint szoftverfejlesztőnek, sokkal kényelmesebb ez alól dolgozni, mint win alól
-
Jim-Y
veterán
De hogy egy kicsit ON is legyek, szerintem a legjobb programok linuxra:
GUIs szövegszerkesztő: GEdit pluginekkel
Parancssoros szövegszerkesztő: még tesztelem őket
Videólejátszó: VLC
Zenelejátszó, csak netről hallgatok zenét -> Grooveshark
Torrent kliens: Nekem a Transmission instabil volt, helyette a Deluge-t használom, ami még jobban is tetszik mint winen a uTorrent.
Commander: BASH ,mert minek külön commander ha ott a parancssor?
Böngésző: ez abszolút személyes preferencia, nálam Chrome
Képszerkesztő: GIMP
+
GParted is jó cucc, szeretem.
IDE: GEdit
Archiválás: erre is ott a BASH -
Jim-Y
veterán
Nagyban segít, ha veszed a fáradtságot, és amit egyszer már megoldottál, utánanéztél, azt leírod egy textfájlba, vagy csinálsz neki neten egy privát blogot. Később, ha szükséged lesz rá, és hasonlóan szenilis vagy mint én, akkor nagyban megkönnyíti a munkád, hogy korábban mindent dokumentáltál, pl SVN setup, Apache setup, linux alapok stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest