Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Csak nem nálad is UPC net van?
Na jó a viccet félretéve:
Adott ez ZTE Skate telefon. 3 évig használtam kéne valami képlet amivel a SoC degradálódás értékét meg tudom határozni, így legközelebb ha telefont rakok fel hirdetésbe, akkor konkrétan meg tudom írni hogy hány %-os a "processzora", nehogy valami lestrapált "processzoros" terméket áruljak.A playen is kerestem programot SoC Sentinel, SoC life, SoCTune kulcsszavakra, de nem dobott semmit
-
Dr. Romano
veterán
Na pörög ez nélkülem is! Gyerünk Mr Y gyújtsd be a rakétáid, lássuk a finálét a bann előtt!!!
(nagyon Löncsi feelingem van)
-
Dr. Romano
veterán
"Mintha diliházban lennék egyedüli normálisként..."
- Mondta a férfi, majd kocsijával az éjszakai sötétben továbbhajtott az autópályán a szembe forgalomban....
"az itt felhalmazott kommentek alapján csak annyira vagyok maximum hülye, mint ti egyenként!"
Gratulálok, szintet léptél, oszd el a TP-jaidat:
...okéé... amm... +1 pont az Erő-re, +2 pont az Ügyességre... hmm... +20 pont az Önteltségre -
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
Olyan ügyesen veszed a kanyarokat akár Vettel. F1-es versenyzőnek is elmehetnél
Köszi a hozzászólásaidat, ezekből megismerhettünk.
Így van, az a grafikon téged bizonyítA qurva magjaim meg már biztos lassabbak mint 4 éve, ideje egy új ugyanilyen xeont vegyek ami jobban teker mint ez a régi leharcolt
Cthulhu Dawn
Nekem anno Tihanyi energializálással feltöltötte a TV-re tett mobilomat! -
Dr. Romano
veterán
Azért tud valamit az az Elte. Tudod ha te tényeket/konkrétumokat írsz/dobálózol, azt azért nevezik tényeknek mert alá lehet támasztani valamivel (pl. egy linkkel) ilyet még nem láttam, pedig kértem.
Könnyen ítélsz másokat, túl magas lóról, de nem hibáztatlak, lehet ezt is az Eltén tanították... -
Dr. Romano
veterán
Értem. Megkérdezhetném hogy ezt -amit most leírtál- hol találom meg a neten. Csak azért mert erről még nem olvastam...
lezso6
A helyzet az hogy a szerveretek jópár magja már lassabb mint újkorában. Ezzel együtt kell élni, ezért döcög néha a PH, mert nem pihentetitek a gépeket! Azért gondolkodjatok már el, a gép is csak ember!!! -
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
Nálam változó:
- teló max 1-2 hétig megy, de általában lemerül a Ttorrent miatt
- 7"-os "munka" tabletem naponta kapcsolom ki/be
- 10"-os "családi" tablet, folyamatosan megy, nem tudom mikor volt utoljára kikapcsolva
- anyám Doogee X5-öse vasárnap off, egyébként megy
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Medence topik
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest