Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bringa béla #1236 üzenetére
.doc és .xls fájlokat szépen lehet rajta nézegetni. A mérethatár nem tudom mekkora, de képek nélkül egy 50 oldalas .doc nem szokott nagyobb lenni 1MB-nál.
.pdf-et is olvas, de nem minden fajtát. Amiben képek vannak, azokat nem szereti. A szövegeket pedig legtöbbször rosszul tördeli. Viszont a dokumentumokat és a táblázatokat rendesen megjeleníti. Az excel ismeri a függvényeket, szóval nem buta. -
válasz
bringa béla #1234 üzenetére
A számokat Előadó, Albumok, Lejátszási listák, Zeneszámok, Saját felvételek szerint lehet szortírozni. Legegyszerűbb lejátszási listát készíteni a számítógépen, felmásolni a zenéket a telefonra, mellé pedig a lejátszási listát.
A lejátszást randomra is lehet állítani...MegaBass is van benne.
Ha nem kell a kamera, kevesebb rá a pénzed és elviseled, hogy a nyári direkt napsütésben nem látni a kijelzőt, akkor jó választás. 20k körül használtan már akad M600i. A P1i 40K körül mozog használtan.
-
válasz
kenguru99 #1231 üzenetére
Valószínűleg nem voltak azonosak a körülmények. Egy borús-napos napon az M600i képernyője is látható, mert akkor nem olyan vakító a napsütés. A W950i-t pedig szerintem sikerült teljes napfényben tesztelniük.
Tudom, én is olvastam mindkét cikket. Szervízkönyvét megnéztem a két telefonnak, mindkettőben ugyanaz a kijelző van. Megmutathatom napfényben az M600i-t, tényleg nem látszik semmi.
-
válasz
kenguru99 #1229 üzenetére
Ha teljesen rásüt a nap, akkor én sem látom... Máskor viszont gyönyörű a képe, úgyhogy engem nem zavar...
Cseréljünk, megnézheted hogy ugyanolyan a kijelzőjük.Szóval nem érdemes váltanod.
Esetleg egy másik készülékre... W960 drága, de abban elvileg már jobb a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy gomb, két betű, 3G. Mindez egy vonalzóval tervezett, intelligens téglában.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest