Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenguru99
senior tag
Azt sejtettem, hogy a két telefon hardver szempontból szinte ugyanolyan. De akkor ezt nem értem:
m600i teszt
"A képernyő isteni. Egyrészt hatalmas, ez konkrétan 38 x 52 mm fizikai méretet jelent. Bár a felbontás „csak” 240x320 pixel, de így is tökéletesnek mondható. A színek élénkek, napsütésben sem okoz gondot a használat."w950i teszt
"A kijelző kapcsán nagy az én bánatom. A billentyűzet után ez a második pont, ahol nagyot hibázott a gyártó. Az óriási 2,6 inches megjelenítő paramétereiben nem találtam kivetnivalót, annak ellenére, hogy a 320x240 pixeles felbontást növelhették volna tovább, és a 262000 színnél is van jobb. A legnagyobb azonban hátránya a fényereje. Napfényben ugyanis egyszerűen eltűnik, és utána semmilyen árnyékolástechnikával nem lehet elővakarni, egyetlen megoldás létezik arra, hogy elővarázsoljuk: el kell hagynunk a napfényes területet. Vámpíroknak és megrögzött remetéknek tehát kifejezetten ajánlott."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy gomb, két betű, 3G. Mindez egy vonalzóval tervezett, intelligens téglában.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest