- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BalanceR #1820 üzenetére
Szia BalanceR!
Ha a telefonod támogatja az albumborító képének a megjelenítését, próbaldki a Mp3tag szerkesztőt (magyar nyelvű), ezzel pofon egyszerű hozzárendelni a kiválasztott album képet. Csak bele kell húzni a kép helyére a kívánt fájlt, ill. rákattintasz a flopi ikonra és már bele is helyezte a képet a zene számba. Én ezt használom, nekem nagyon bejött. Innen tudod letölteni: [link]
-
-
Szia BalanceR! Ne haragudj, hogy beleszólok, de saját tapasztalatból tudom, hogy nagyon kis adatforgalmat csinál a mobil gmail. Nagyon jól meg van csinálva a java progi, azt az érzést adja mintha PC-én látnád. Jó azért annyi beállítási lehetőség nincs mint a nagy tesón, de bátran ajánlom bárkinek. Ami nagyon tetszik benne a gyorsasága, egyszerű átláthatósága és a relatíven kis adatforgalom. Gondolom aki telefonon email-zik annak van valami net.előfizetői csomagja, így arra tökéletesen elég, hogy ellenőrizd a bejövő postád. Cső!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Alighogy kisétált a szerkesztőségből a K850i, máris megjött a koreaiak 5 megapixeles telefonja.
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Black & Decker töltőt keresek
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest