- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem egészen értem, miért vagy kiakadva ennyire azon, h. csak (ami ugye relatív) 420 mega, nem bővíthető memória van a telefonban.
Nem tudom, mit szólnál, ha mondanám, h. a Motorola V3-at, de a SE K310i-t, sőt a Samsung E720-at is MP3-lejátszási képességgel hirdették... (Egyik sem bővíthető, lényegesen kevesebb memóriával.)
420 megabájtra, tömörítési foktól függően 4-12 órányi MP3 fér. Lehet, h. ez valakinek kevés, de sz.tem még a minimum is elfogadható... -
Ez nem tévhit! Leszámitva Bp és a Balaton környékét valóban csak a nagyvárosokban elérhető.Ok,részben itt él a lakosság nagyrésze, de nem mindenki,és addig mig nincs közel 100%os lefedettség nem lehet a kihasználni a gyors adatátvitelt.Sztem sokkal több értelme lenne, ha például vonaton ülve is használhato lenne miközben például Miskolcrol Pestre utazom..de ez még odébb van,és addig nincs értelme 3g-s telonak.
Ha suliban vagyok van net,melohelyen és odahaza szintén, viszont a kettö között semmi, marad a gprs.. ugyhogy ne magyarázd nekem itt a 3g fontosságát mert ott ahol igazán szükség lenne rá nincs. -
blueMerle
veterán
-
Ne menjünk bele gyerekes szocsatákba,én nem azt mondtam,h az én mezei v3asom hiperszuper, hanem ,h telefonálás közben igen is számit a hangminöség,visszhang és egyéb zörejek..és a motoknál általában ilyesmivel kevesebb a probléma, és itt a cikkben asszem külön ki is emelték, h rendben van nagyon. (gondolj csak néhány régebbi alcatelre)
Továbbá az sem mindegy, h egy telefon mennyire stabil a hálozaton, és hogy pl. zárt térben mennyire vesziti el azt..(ez kihatással van az akku teljesitményre is)
Memoria ügyben azt mondtam,h 400 megára böven lehet pakolni annyi zenét, ami egy napig elég, mert nem zenehallgatásbol áll az egész nap..nálam.
A 3g lefedettségröl pedig annyit,h a nagyvárosokon kivül kitörölhetem a 3g-vel, szal marad a gprs (vagy edge)..
Valoban nem hoz átütö ujdonságot, de amit tud, azt megbizhatoan..lesz majd v9 stb akinek kell ugyis olyat vesz, de sztem ennek is van létjogosultsága.
Ennak a telefonnak a megjelenésében, dizájnjában van az igazi lénye, és abban, hogy igazán minöségi darabrol van szo. -
bolondember
MODERÁTOR
a k750emben van egy fél gigás kártya.
rámásolok egy csomó zenét, napokig hallgatom.
egy v8 kép mennyi helyet foglal? 200k? MAX?
ha rámásolsz 5 cédényi cuccot (mondjuk 70 mega/cédé), akkor is marad BŐVEN több, mint 50 mega helyed a képeknek (ha 250k/képpel számolsz, 200 képnek)...
tehát innen nézve bőőőven elég - és ez nem egy AFes csoda, tehát annyira sokat nem fog a tulaj fényképezni vele... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest