Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• amanoba

őstag

LOGOUT blog (1)

válasz witch1 #332 üzenetére

elvileg be lehet állítani saját mp3at sms hangnak,és személyekhez is lehet sajátot rendelni..
    viszont a régebbi modelleknél a saját csengöhang akkor is megszolalt,ha az adott illetötöl smst kaptunk.
    a régieknél se hálozatfüggö a téma felrakásaának lehetösége,azonban ott csak buherálással lehetett megoldani, itt az ujabbnál tudtommal nem lehet.

• amanoba

őstag

LOGOUT blog (1)

válasz Jégkokó #109 üzenetére

Ez nem tévhit! Leszámitva Bp és a Balaton környékét valóban csak a nagyvárosokban elérhető.Ok,részben itt él a lakosság nagyrésze, de nem mindenki,és addig mig nincs közel 100%os lefedettség nem lehet a kihasználni a gyors adatátvitelt.Sztem sokkal több értelme lenne, ha például vonaton ülve is használhato lenne miközben például Miskolcrol Pestre utazom..de ez még odébb van,és addig nincs értelme 3g-s telonak.
    Ha suliban vagyok van net,melohelyen és odahaza szintén, viszont a kettö között semmi, marad a gprs.. ugyhogy ne magyarázd nekem itt a 3g fontosságát mert ott ahol igazán szükség lenne rá nincs.

• amanoba

őstag

LOGOUT blog (1)

válasz Jégkokó #101 üzenetére

Ne menjünk bele gyerekes szocsatákba,én nem azt mondtam,h az én mezei v3asom hiperszuper, hanem ,h telefonálás közben igen is számit a hangminöség,visszhang és egyéb zörejek..és a motoknál általában ilyesmivel kevesebb a probléma, és itt a cikkben asszem külön ki is emelték, h rendben van nagyon. (gondolj csak néhány régebbi alcatelre)
    Továbbá az sem mindegy, h egy telefon mennyire stabil a hálozaton, és hogy pl. zárt térben mennyire vesziti el azt..(ez kihatással van az akku teljesitményre is)
    Memoria ügyben azt mondtam,h 400 megára böven lehet pakolni annyi zenét, ami egy napig elég, mert nem zenehallgatásbol áll az egész nap..nálam.
    A 3g lefedettségröl pedig annyit,h a nagyvárosokon kivül kitörölhetem a 3g-vel, szal marad a gprs (vagy edge)..

Valoban nem hoz átütö ujdonságot, de amit tud, azt megbizhatoan..lesz majd v9 stb akinek kell ugyis olyat vesz, de sztem ennek is van létjogosultsága.
    Ennak a telefonnak a megjelenésében, dizájnjában van az igazi lénye, és abban, hogy igazán minöségi darabrol van szo.

• amanoba

őstag

LOGOUT blog (1)

14 éves korom ota van mobilom,most 22évesen vettem az első motorolámat a nyáron (v3...jovanna kiváncsi voltam a feeling-re), eddig volt nokia(5110, 3110, 5510 2szer,5210 2szer,3650, 8910, 5100, 6280, e61 ) volt SE (w810), volt sharp (gx15)...mindenben volt vmi kivetnivalo,ami rossz volt vagy nem tetszett. Elég kritikus vagyok a telefonokkal, és hosszu idö után ezzel elégedett vagyok...miért?!

mert amire kell, arra tökéletesen megfelel!

-telefonálásra:kevés szo esik a hangminöségröl, de köztudott, hogy a moto-k rendelkeznek az egyik legjobb hangminöséggel, hivo és hivott félnél egyaránt. Ezt egy mára M.o.-n már nem kaphato ujság, a Connect mérte és közzé is tette, tehát nem a levegőbe beszélek.

-sms küldésre: nagyon hasznos,praktikus dolog a moto szotára, és évek ota ott van a legtöbb készülékükben.

Az átlagember erre használja a mobilját, telefonálni és smst küldeni.

Nem értem miért szapulja mindenki a v8-at..

Azoknak az átlag embereknek, akik használják a multimédiás képességeket (zenehallgatás, mobilfotozás) hogy telik egy napja?
    Dolgozni vagy iskolába jár,eltölt x orát utazással, x orát a munkahelyén vagy suliban, aztán haza..család,haverok,tv,döglés és vége a napjának.

Ne mondjátok, hogy nem elég a 420mega arra a 1-2(max 3 4) orára amig utaztok, hogy zenét hallgassatok és elkapjatok egy-egy pillanatot a fényképezövel :U
    Mert nem hiszem el!
    Azt, amire kitalálták tökéletesen ellátja, és mindezt elfogadhato méretben, megkapo dizájnnal és minöséggel!

Szerintem teljesen helytállo a pozitiv megitélés plecsni ide vagy oda.
    Az árárol annyit, hogy amik jelenleg kaphatoak itthon mind innen-onnan külföldröl beszerzett telok, és ez késöbb hivatalos megejelenés után csökkenni fog. (lásd 7500 Prism)

ennyi,köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés