- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
bolondember #114 üzenetére
T-mobile is alakul: [link] Már nálunk is van 3G (30 ezer fölötti lakossal).
-
_seth_
veterán
válasz
bolondember #95 üzenetére
Logikus menü: ezt soha sem értettem miért állítják szembe a motoval hiszen olyan menüt és elrendezést csinálhatsz rá amilyet csak akarsz...
-
_seth_
veterán
válasz
bolondember #91 üzenetére
Enyém bírta a strapát, elejtettem nem volt baja
Ez tipikusan a szerencsén múlik... olyan telefonról még nem hallottam amelyikből hibátlan az összes eladott darab legyen az 5e vagy 150e forint
Atlantis: valamit már illene felmutatniuk mert nekem pl 90%, hogy a köv telóm nem moto lesz... egyszerűen nincs olyan telefonjuk amit igazi előrelépésnek éreznék a v3x után, ez még annyit sem tud mint az enyém... a szép nagy külső kijelző tetszik, de minek?? A V9 jobb lenne egy fokkal de lesz majd vagy 100e, vagy megvárom, hogy olcsóbb legyen vagy veszek fele annyiért egy okosabb telót... ugyanakkor akinek ez tetszik meg úgyis megveszi a konkurenciától függetlenül -
Atlantis
veterán
válasz
bolondember #91 üzenetére
SE z600 etalon volt nálam is., akkoriban még rajongtam a Sony Ericssonért és furcsán néztem mindenkire, aki nem azt vett.
Akinek épp telefon kellett a családban, az kapott egy SE-t ajándékba, mielőtt megvehetett volna valami alternatív márkájú szutykot(Nokia, Siemens).
Viszont a z600-at következő SE telefonok olyan mértékű csalódást okoztak, hogy ma már elképzelhetetlennek tartom, hogy visszatérek hozzájuk.
A Motorola viszont egyre jobban tetszik. Abban a fázisban vannak, hogy új vevőket akarnak csalogatni és a kényszer minden cégnek jót tesz. Szerintem így volt ezzel akkoriban az SE is. Akkor még tudtak jót is csinálni, reméljük ennek szükségességét az amcsik is átérzik. Viszont nehezebb a helyzet most, mert jóval erősebb a konkurencia, mint az Sony Ericssoné volt akkoriban (koreaiak még nagyon az elején voltak, a Nokia is épp hullámvölgyben volt, könnyebb volt a svéd-japán csapatnak domborítani). Ez a tudás viszont kevés lesz ehhez a Motonak(nekem mondjuk elég), valami olyasmi kéne, ami a többieknek még nincs. -
Phantom Lord
aktív tag
válasz
bolondember #65 üzenetére
[link] ez jobb
Akinek kevés a 400mb annak ott a V9. -
Jégkokó
veterán
válasz
bolondember #65 üzenetére
Ha az ember zenét akar halgatni , akkor bizony nagyon kevés az a 400 mega, arról már ne is beszéljünk, hogy ha fényképezel az is vesz el belőle elég rendesen.
Szóval nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lett volna ha lehetne bővíteni memóriakártyával, ahogy a v3 at is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel topik
- Netflix
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Goddess of Victory: Nikke
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest