- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Fülestől is függ, de nem nagyon szokott kihallatszani hang az agybadugós fülesből, ha jól tudom a w200nál is olyan van, nem?
Más:
le lehetne a mobillal tesztelni néhány ''wap''oldalt? Pl. pannonét, t-mobilét. Még mindig sz.rul tördelia táblázatot?
A v3i-tól nem értem mit vannak egyesek elájulva, volt szerencsém tesztelni... Hát még a régi 3100-nk is veri, használhatóságban
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Általában nics gondom annak megértésével, ha egy termék nem nekem készül. Ettől függetlenül felróhatom azt, hogy csak marketing szempontjából hasznosabb a 2'' QVGA külső kijelző, mint a bővíthetőség lett volna.
Ha már a D900-at szóba hoztad. A D900i-hez képest miben nyújt többet ez a Moto? Mert árban biztosan jóval föntebb lesz mint az említett készülék + egy 512-es kártya, az tuti. Ha csak technológiai szempontból nézzük, akkor gyengébb fényképező, nem bővíthető memória, picivel jobb (10 %-kal nagyobb) kijelző, 1 mm-rel vékonyabb. Az anyaghasználat jobb, de hátulütője a + 30 g, ami nem kevés. Kinyitva pedig a 20 cm nagyon durva, 197-es Ericsson méret. Egy U700 sok szempontból jobb telefonnak tűnik, és még mindig olcsóbb. A V8 talán egy 6300 Nokia szintje (igényes burkolat, vékony, 3G nélkül, stb), oda kellene árazni is... -
Ricardo
titán
Filmet telefonon én sem néznék. A zenéknek mg jó a nagy memoria, mégpedig arra hogy nálad legyenek ha kell. Elmész otthonról és nem biztos jhogy tudod hazafelé mihez lesz kedved. Az a jó ha sok zene van fenn hogy tudj válogatni.Én az egy gigás lejátszómon már nem igazán férek el
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest