- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
én most is SEs vagyok, Anyám azt kapott (K800) a születésnapjára, most meg Asszonkával mindketten W580at szeretnénk...
számomra az SE adja a legjobb ár/érték arányt plusz a leglogikusabb menüt... persze ízlések és pofonok...
azt azért hozzá kell tenni, ez a telefon dizájnban köbö piros hetes - mindent visz... -
-
bolondember
MODERÁTOR
a k750emben van egy fél gigás kártya.
rámásolok egy csomó zenét, napokig hallgatom.
egy v8 kép mennyi helyet foglal? 200k? MAX?
ha rámásolsz 5 cédényi cuccot (mondjuk 70 mega/cédé), akkor is marad BŐVEN több, mint 50 mega helyed a képeknek (ha 250k/képpel számolsz, 200 képnek)...
tehát innen nézve bőőőven elég - és ez nem egy AFes csoda, tehát annyira sokat nem fog a tulaj fényképezni vele... -
bolondember
MODERÁTOR
[link]
kellemes reklám..
a készülék szvsz nagyon pofás...
amúgy nem értem, h itt sokan panaszkodnak, h nem bővíthető a memória - több, mint 400 MB van benne (tudom, mai memória áraknál ja, de akkor is)... Akinek ez nem elég, annak a 4 giga se biztos, h elég lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest