- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Vasútállomáson gyerek vmi W200-al a kezében a tömeg közepén mozgatta a testét és végtegjait de csak ennyit lehetett hallani: dub dub dub dub dub semmi mást és az is recsegett de nagyon
Szerintem neki még a 128 is sok... na meg egyébként is, el sem tud addig számolni
Az ilyenek olvasnak úgy, hogy tizenhúszónnyóz
(persze lehet, hogy egy zseni csak én ítéltem meg rosszul
)
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
A D900-as példát viszont úgy látom nem értetted meg
A motot nem hasonlítottam a samsunghoz azt akartam érzékeltetni, hogy ez nem a csúcs ebből a szériából az a V9 lesz majd valamikor ha ideér
Az ára egy dolog, mutass egy olyan jó készüléket amit nem áraznak túl a megjelenésekor! Mindegyik gyártó ezt csinálja, a fanatikusok úgyis megveszik amint kikerül a polcokra és nem foglalkoznak azzal, hogy az első 2-3 hónapban jelentősen esik az ára addig amíg be nem áll egy olyan szintre ami kb a tudásához való. (kivétel a speckó telók gondolok itt a DG készülékekre, vagy pl nokia speckó csúszkájára (luna? scirocco? nem jut eszembe a neve) azok ára mindig is magasabb lesz mint amennyit valóban tudnak, érnek).
Egyébként jó teló lett és végre látni valami haladást a motonál, az utóbbi pár hónapban messze felülmúlták az utóbbi kb 2 évüket amikor is nem csináltak szinte semmit igaz rosszat sem csak hiányzott az újdonság -
_seth_
veterán
Sry, kétszer ment el
Ez a hsz se legyen hasztalan:
erdoke: nekem az eddigi motoroláim a vbr-es mp3-akat nem szerették ez a v3x óta lehet változott ami jó lenne
Majdnem zenefon: de csak majdnem mert a motonál a zenefon az rokr utónevet szokott kapni
Egyébként meg miért vagytok úgy oda? Ott a D900 vs E250 dolog ez ugyanaz csak V8 vs V9... az e250 egész jó teló lett a borzalmas kijelző ellenére ennél ilyenről szó sincs... a 420 mega pedig igenis sok embernek elég! Viccen kívül: az ismerőseim többségének 256 mb-os kártya van a telefonjában ez meg már majdnem a duplája és a legtöbben 512-es mp3 lejátszóval rendelkeznek amennyiben nem mp3-as a telefonjuk és sokan kolisok! Ez azt jelenti, hogy 5-6 napra jut 512mb zene és még élnek! (szerencsére).
Szal nem tudom miért nehéz elfogadni, hogy ez a teló nem nektek készült de életképes!
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Én elférek
Mivel autóban hifin keresztül hallgatok zenét így nincs gond egyébként meg autóban 15 jobb napokon ennek fele ugyanaz az út amit megteszek, ez busszal olyan 20 perc... ha pedig suliban vagyok ott már a zene egy kicsit sem érdekel... estére/hajnalban pedig mire végzek mindennel már szintén nincs nagy kedvem zenét hallgatni... így van az, hogy még csak a fülese sincs itthon a telómnak mert minek...
-
_seth_
veterán
válasz
NagyMesterB #120 üzenetére
400 mega pár album zenének elég, fotókat tárolni stb...
800 mega film... én A925-ön megnéztem egy filmet... mobilon soha többet pedig annak nem apró a kijelzője...
A leírtak alapján neked ez a teló nem felel meg de ettől már ez rossz telefon lenne? Nem hiszem... -
_seth_
veterán
válasz
bolondember #114 üzenetére
T-mobile is alakul: [link] Már nálunk is van 3G (30 ezer fölötti lakossal).
-
_seth_
veterán
válasz
bolondember #95 üzenetére
Logikus menü: ezt soha sem értettem miért állítják szembe a motoval hiszen olyan menüt és elrendezést csinálhatsz rá amilyet csak akarsz...
-
_seth_
veterán
válasz
bolondember #91 üzenetére
Enyém bírta a strapát, elejtettem nem volt baja
Ez tipikusan a szerencsén múlik... olyan telefonról még nem hallottam amelyikből hibátlan az összes eladott darab legyen az 5e vagy 150e forint
Atlantis: valamit már illene felmutatniuk mert nekem pl 90%, hogy a köv telóm nem moto lesz... egyszerűen nincs olyan telefonjuk amit igazi előrelépésnek éreznék a v3x után, ez még annyit sem tud mint az enyém... a szép nagy külső kijelző tetszik, de minek?? A V9 jobb lenne egy fokkal de lesz majd vagy 100e, vagy megvárom, hogy olcsóbb legyen vagy veszek fele annyiért egy okosabb telót... ugyanakkor akinek ez tetszik meg úgyis megveszi a konkurenciától függetlenül -
_seth_
veterán
Motorola T720: használtan vettem, nálam semmi baja nem volt
Motorola E365: Használtan vettem, nálam semmi baja nem volt
Motorola E398: újonnan vettem, 1 évig használtam és semmi baja sem volt eltekintve attól, hogy az utólag ráragasztott T-Mobile logós matrica lejött róla
Motorola A925: használtan vettem és semmi baja nem volt
Motorola MPX200: szintén használtan és hiba nélkül adtam túl rajta (pedig még tuningoltam is)
Motorola V3x: újonnan vettem és koszos lett a készülék, T-Pontban 30 perc alatt kitakarították... (jelenlegi telóm, 1 éves múlt)
Bár ez csak az én egyéni statisztikám de szerintem más gyártó is megelégedne egy ilyen listával 2007-ben amikor a telók robbannak (tudom, tudom nem kell írni....), eltörik a billentyűzete és a vagyonért vett telónak 1 hónapra rá kiadják a szebb, jobb okosabb változatát ugyanazon a néven
EQMontoya: Most őszintén... szerinted az iphone, vagy n95 ugyanannak a vásárlói körnek van kitalálva??? Nem hiszem, de lehet csak én nem értek hozzá...
legiaap: ''ha az ember kiad egy telóér ennyi pénzt mint amennyiért ezt árulják''
Ha kiad ennyi pénzt egy telóért akkor megtetszett neki mert megvette
Nem tudom miért kell az árnak feltétlenül a tudást tükröznie... nézz meg autókat... az új olcsóbb autó mind 3-4 milla pedig vannak eltérések nem is kicsit csak van egy olyan dolog, hogy mindenki különálló egyén... van akinek pl ez a moto akkor is kellene ha 200e lenne és van akinek 2e forintért sem kellene mert nincs benne pl af (jáj.... teló és fotózás... na jó van akinek fényképezőgép bár soha sem értettem hogyan vált ki egy teló egy digitgépet... n95, k850i stb... lehet csak én vagyok telhetetlen de még mindig jobb képet csinál egy 25 ezres digitgép.... na jó én szeretek fotózni talán ezért látom így...).
sto1911: Mégis milyen formát szeretnél?
Kérdezem én, hogy az utóbbi kb 3 évben milyen extra formai változás történt a mobiloknál? De ez lehetne akár 7 év is... pl 7 évre annyi vezethető vissza, hogy elterjedt a csúsztatható mobil... kagyló volt előtte is, klasszikus mobil forma szintén... Nézd meg a nokiát pl, tipikusan alig bírnak a formán változtatni, messziről látod, hogy az a teló egy nokia, nekik bejött ennyi... moto: ha most a razr bill miatt nem látod a változást akkor ez van... ha valami jó és bevált minek kellene lecserélni? (jobb lenne pl egy se xy500-as bill rá?) Vagy formailag mi az ami nem felel meg?
Vagy ott az SE, már a T610 is is ugyanolyan designt kapott mint a legújabb se telók, (lol de már azon is ott van a kis apró (számomra) nehezen használható bill) vagy ott van rajta a fekete csillogó burkolat stb... mindegyik cég csak a vonalzóval és a korzóvel játszadozik és próbál valami újat felmutatni... samsung pl D500 óta annyit csinál, hogy egyre soványabbak a telói de a lényeg mit sem változott az évek során pedig már pár bőrt arról is lehúztak mint a V3-ról mégsem szólja meg senki a samsungot érte... (miért is tenné? ha veszik akkor gyártani KELL).
A V3 pl ami lassan már minden moto őse lesz mert csak ezt ismerik (pedig....) egy nagyjon jól eltalált mobil, (terveztem egy v3 black vételét ha vettem volna egy nokia n80, se p990i jellegű telót de minek? a v3x-em erre használom: mp3 bringázáskor (hangminőség teljesen mind1, hogy milyen...), telefonálok (igen! erre használom a legtöbbet a telóm bármilyen meglepő és lehet vele telefonálni!), sms-t küldök ami szintén hasznos funkció és ennyi... az, hogy lefotózom ha pl vmi érdekeset látok egy dolog... csak olyan mint egy papírdarabra felírni valamit és a regényírás közti különbség... ha fotózok azt fényképezőgéppel teszem ez van...
Nah jó megint csak hangosan gondolkoztam....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest