- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Én nem lakom nagyvárosban, mégis elérhető nálunk a 3G szolgáltatás, sőt az egész balaton környékén is, és az összes nagyobb városban is, jelenleg a pannon-nak van a legnagyobb lefedettsége, és már nagyon rég óta nem csak 1-2 városba érhető el. Ez egy sok emberben megmaradt tévhit.
Nekem eddig alcatelel voltak térerő gondjaim, meg egy nokiával, de ott a hálózat lehetett a ludas, mert másik szolgáltató hálózatán kifogástalanúl működik.
Amugy meg a mai normálisabb kijelzőjü telefonok képesek rendes weboldalak megjelenítésére is, ehhez sok esetben csak egy opera mini böngésző szükséges.
És ugyan ugy el lehet vele érni pl a Prohadvert vagy bármilyen más oldalt is. -
Coyote2000
őstag
Eléggé hasonló utat jártam be...
3 Sony Ericsson és 9 Nokia (köztük 3 8xxx sorozat és 2 Symbianos) után az első Motorolám rekordot dönt: már több mint 13 hónapja megvan. Ennek van egyfajta ''fílingje'' amit más telefon nem tudott megadni. Talán a fém ház, vagy a gyors működés... Vagy az iTunes és egyéb minőségi szolgáltatások... vagy az időtálló design... nem tudom mi a titka.
Ezt senki nem fogja megérteni addig, amíg nem használ motót. -
Jégkokó
veterán
Hogy miért írnak róla negatív dologokat? Hát azért, mert ez a telefon se hoz semmi ujdonságot az elődökhöz képest. Vki írta, hogy milyne felesleges a 3G, annak azt mondom, hogy próbálojon meg wapozni gprs el, és rögtön észreveszi a különbséget.
A memóriára meg csak annyit , hogy a számítógépeknél is egyre több memória szükséges, mégse mondja senki, hogy nem bővíti, hát ugyan ez van a telefonoknál is.
És több óra zene simán nem fér el el 420 megára, nekem az 1 gigás kártyán van 400 mega zene és összesen 2 album ami max másfél óra.
Én még hangminőség problémával nem igazán találkoztam, inkább csak azzal, hogy nincs térerő és azért rossz a vonal, szóval ennyit a te hiper szuper motoroládról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Goddess of Victory: Nikke
- EA Sports WRC '23
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kompakt vízhűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest