- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
toM517
aktív tag
válasz
blueMerle #66 üzenetére
Az nekem mar nem emberi ar, bar, ha 2 ev nokia garis volt, akkor mondjuk realis az ar, de mar 52-ert hozzamvagnak egy ujjat, hasznaltat meg kb 40ert lehet kapni. Valoban unalmas lenne ugy a vilag
De ezert vannak a forumok, hogy ezt megosszuk egymassal
Remelem en is, hogy mihamarabb szerzek egyet.. -
toM517
aktív tag
válasz
blueMerle #64 üzenetére
Szia!
Engem teljesen meggyoz, a V3i-hez kepest. A V3x-nek mar szinten 240*320as a kijelzo felbontasa, lehet annal mar nem vennem eszre a kulonbseget. Mivel egyszer besz*ptam a Motorolaval, megegyszer nem vennek belole neleposzintunel magasabb arketegoriaju keszuleket. Mert van most is egy C385-om, azzal teljesen meg vagyok elegedve, nem azert mert olyan sokat tud, hanem, mert az ar\teljesitmeny aranya fantasztikusan jo.De az x az i-hez kepest, mintha C64et es PC-t vetnenk ossze, nekem ez a velemenyem. Mellesleg az ikonok millioszor szebbek, tudom, lehet letolteni uj ikonokat a i-hez is. Lehet, ha rajonnek a problemaimra felelo valaszokra, akkor teljesen megfelelo lenne szamomra az i is, de most mar abszolut elegem lett a telobol, alig varom, hogy elpasszoljam, hatha mas oromet leli benne. Sokkal funkciogazadagabb a Nokia, egyszerubben kezelem(tudom, mert apamnak az van es teljesen ki vagyok, mikor egymas melle rakom a ket telot...)
A 3G tenyleg vonzo tudasa az x-nek se a vakus 2MP fenykepezo, bar van egy 7MP-es T30-am, amit konnyeden zsebre rakok, es a mobilfenykepezo, csak akkor kell, ha olyat latok, amit muszaly megorokiteni es nincsen nalam mas. Mellesleg van benne radio is, ami szinten egy + pont, a motorolabol nem tudom minek kellett kisoprolni, legalabb az x-be berakhattak volna.
Hat roviden ennyi, hogy miert dontottem a Nokia mellett, bar az SE-k is tetszenek, de ok meg nem csinaltak nekem tetszo kinyithato telot. -
toM517
aktív tag
válasz
blueMerle #60 üzenetére
Marmint a 6131-rol? Es ugy latod, hog megerte valtani, jobban bejon a V3x? Mert engem a 16,7 millio szin elegge meggyoz, meg a funkciok teren is jobbnak talalom, konnyebb kezeles, logikusabb menu, radio is van benne.
Bar vastagabb mint a V3 vagy az i, de a V3x vetekszik vele.
Van egy regi motorolam is, c385, ebben nem igen lehet csalodni, mivel annyira nem tud szinte semmit, csak alapokat, hogy ez igy pont jo, nem is varnak tole tobbet, sot, annal tobbet is tud, mint amit varnek tole
Van sms memo is, eleg sok... -
toM517
aktív tag
válasz
blueMerle #56 üzenetére
Hmm, teljesen letettem a telorol, most szervizben van sw frissitesen... Ha megkapom onnan maris adom el.
Elvileg aegy tema nalam is egy klikk lenne, ha felismerne barmi is a telomat!
A masik dolog, ami viszont nem a telefonban keresendo, hanem az en hiam, hogy nem tetszik a menuje, az ikonok szerintem rondak, bar azokat is lehet cserelni TEMAVAL...
Szal, ha kell valakinek egy ilyen sok extraval 1 hetesen 1 ev garival, full hibatlanul az irjon!
Esetleg Nokia 6131 csere is erdekel!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A vékony telefonok királya két irányban is továbbfejlődött. Az eredetihez közelebb a V3i áll.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest