- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Angol mobilszám itthon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
garak
csendes tag
válasz
Angelo69 #1092 üzenetére
Ez lényegében ugyan az a dolog.
Összefoglalom eddigi kutatásaim eredményét e témában:
Magyarországon kapható egy miniusb-3,5 jack adapter ami eredetileg a V3-ashoz készült,
de ha ezt használod nagyon halk. Amerikában a Cingular a készülékhez ad egy másik (állítólag eredeti Motorola gyártmányú) adaptert amiben valószínüleg van egy kis erősítő is és azzal megy is rendesen. Ilyen adapter ott, külön is árulnak kb 20$ de nem szállítanak EU-ba. Ilyet én még nem találtam itthoni boltok kínálatában.
Az egyik fórumon egy srác leírja hogyan csinált egy gyári S200-asból átalakítót, mivel az a kütyü az elején nem más mint az erősítő. Az van a Cingularos adapteren is.
Másik megoldás ami szerintem egyszerűbb, módosítani kell a gain_table.bin-t a telefonban, úgy hogy a kimenet hangosodjon. Ez elvileg egyszerú, mindenki azt mondja, hogy a 145-ös offsetet kell nagyobra venni de ez nem tudom miért, nem jött be nekem és a forumokat olvasva, másnak sem. Tegnap találtam egy srácot, aki úgy módosította a gain table-t, hogy a fő erősítést nagyobbra vette, ezzel minden hangosabb lett , a füles is, aztán ami zavaróan hangos volt kisebre vette. Megkértem, hogy küldje el a gain_table.bin-jét, hogy ne kelljen nekem is végig állítgatni mindent, de még nem kaptam meg. Ha nem küldi el nekiállok kísérletezni vele.
Egyébként ha van valakinek tapasztalata gain table állítgatással megmondhatná miért nem jöt be nekem a 145-ös ofset.
Bocs, ha hosszúra sikeredett, de ez kb 2 hét kutakodás után a helyzet
Új hozzászólás Aktív témák
ma A V3-as PengeMoto után újabb extravékony, ám ezúttal hagyományosabb kialakítású készülékkel jelentkezik az amerikai gyártó.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest