Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsirfecske

addikt

hát én most elsőre teljesen eldobtam az agyam. harmony 700, kicsomagol, elem be, pc-re rádug és szájtátás. a webes felületen 20 perc alatt beállítottam úgy, hogy van 5 eszköz (tv, upc mediabox, hangcucc, médialejátszó és micro hifi), 4 activity (tv nézés, filmnézés, zenehallgatás és zenehallgatás bluetooth-on) és minden alapfunkció elsőre működik ahogy azt elképzeltem és nem kellett szenvedni érte, sőt a szoftver 100%-ban ismerte a hardvereket (2-8 éves eszközök, bőven nem a legújabbak és leggyakoribbak) és 100%-ban jó felajánlásokat tett. sőt, ebben már benne volt a kedvenc tv csatornák beállítása ikonokkal (iconharmony.com-ról) együtt! teljesen kész vagyok, a kezem ügyében sose lévő 5 eddigi távirányó mehet a levesbe. innentől tévénézéshez 1 gombnyomásra bekapcsol a tv/mediabox/hangcucc majd egy gombnyomásra átállok filmnézés módba, tv bemenetváltással, mediabox kikapcsolással, médialejátszó bekapcsolással! ez egyszerűen megfizethetetlen, ráadásul 20 perc beállítás után!

szóval elsőre 10/10, de ez gondolom idővel lemegy majd 9-re, ahogy kijönnek az apróságok. pl külsőre is király a cucc, kényelmes is, viszont az már látszik hogy a hátsó bevonat túl csúszósra sikeredett. viszont ezt bőven ellensúlyozza a kézbevételre automatikus ki/be kapcsolás, a háttérvilágítás(!) és a tökéletes kényelem.

szóval biztosan kár lenne a márkáért, ezt már most tisztán látom.

Új hozzászólás Aktív témák