- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
hát én most elsőre teljesen eldobtam az agyam. harmony 700, kicsomagol, elem be, pc-re rádug és szájtátás. a webes felületen 20 perc alatt beállítottam úgy, hogy van 5 eszköz (tv, upc mediabox, hangcucc, médialejátszó és micro hifi), 4 activity (tv nézés, filmnézés, zenehallgatás és zenehallgatás bluetooth-on) és minden alapfunkció elsőre működik ahogy azt elképzeltem és nem kellett szenvedni érte, sőt a szoftver 100%-ban ismerte a hardvereket (2-8 éves eszközök, bőven nem a legújabbak és leggyakoribbak) és 100%-ban jó felajánlásokat tett. sőt, ebben már benne volt a kedvenc tv csatornák beállítása ikonokkal (iconharmony.com-ról) együtt! teljesen kész vagyok, a kezem ügyében sose lévő 5 eddigi távirányó mehet a levesbe. innentől tévénézéshez 1 gombnyomásra bekapcsol a tv/mediabox/hangcucc majd egy gombnyomásra átállok filmnézés módba, tv bemenetváltással, mediabox kikapcsolással, médialejátszó bekapcsolással! ez egyszerűen megfizethetetlen, ráadásul 20 perc beállítás után!
szóval elsőre 10/10, de ez gondolom idővel lemegy majd 9-re, ahogy kijönnek az apróságok. pl külsőre is király a cucc, kényelmes is, viszont az már látszik hogy a hátsó bevonat túl csúszósra sikeredett. viszont ezt bőven ellensúlyozza a kézbevételre automatikus ki/be kapcsolás, a háttérvilágítás(!) és a tökéletes kényelem.
szóval biztosan kár lenne a márkáért, ezt már most tisztán látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Battlefield 6
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- BestBuy topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Spórolós topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest