- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Vettem egy Harmony 300-at Hetfon jonn mar varom remelem jo lesz mindenhez :-)
-
buci30
addikt
Sőt még két oldalon lehetett kapni árukeresőn meglett 13 és 15ért de az oldalakról már leszedték
Ez gyors akció volt -
buci30
addikt
Mi a különbség a Logitech Harmony 600 és a Logitech Harmony Remote 600 között?
-
buci30
addikt
Az előbb el is írtam
Szóval ha nem LCD kijelzőset szeretnék akkor elég a 300 is vagy nagy a különbség köztük?
-
buci30
addikt
vicces srác tény
Azért kérdeztem meg azt mert nem tudtam ,hogy lehet törölni majd amit egyszer felismert vagy beprogramozott vagy nem.
Mert ha nem akkor ugye nem fért volna oda több
Nem minden törölhető minden terméknél szóval nem volt olyan hülye kérdés asszem.
De jobb megkérdezni ha sejtettem is ,mint szívni utána.De most ,hogy tudom ,hogy majd ujjat kell venni ha váltok tv-t így nem is biztos ,hogy megéri vennem ilyet.
-
buci30
addikt
Hát ettől félek én is
Ha megveszem a Harmony 600 vagy 650 mindegy és mondjuk nem tudok valamit hozzá tenni akkor mi van?
Vissza veszik vagy nem?S mi van akkor ha adott egy TV és mondjuk lecserélem?
Akkor lehet nullázni ,hogy felejtse el? Hogy legyen hely a másiknak ugye.Mondjuk nekem alap dolgok kellenek csak hangosítás átkapcsolás AV-re vagy HDMI-re ilyesmik.
Vagy a Digi boxál bele menni a tv újságba felvételt indítani.
Az erősítőnél meg a hang ugye stb.
Ezek alapoknak számítanak nem de?
Képernyő nyújtás stb beállítást nem használom sose az be van lőve és kész.S ha mondjuk lcd kijelzőset szeretnék taníthatóba ?
Akkor melyiket ajánljátok? Vagy nagyon picik az lcd-k? Van értelme vagy csak szép és ennyi -
buci30
addikt
Elolvasgattam a univerzalis tavokrol par cikket de nem tudtam donteni meg. Logitech-et sokan dicserik ez lenne az egyik legjobb?
Amihez nekem kene az egy Samu LCD egy Panasonic 3D egy Digi Box es egy regebbi Harman Kardon AVR 130 erosito.
Ehez milyet javasoltok?
Mindenkepen tanulos srac legyen, ne nekem kelljen a kodot bepotyogni az jobb ha minden igaz.
2 javaslatott kernek szepen. Arat nem irnak maradjunk annyiba ,h ebbe a ket kategoriaba jo legyen es a legolcsobb. Ar/ertek arany mert a legdragabb nem biztos ,h a legjobb ugye. Foleg ha nem hasznalom ki a plusz tudast :
- egyik lcd kijelzo nelkuli tanithato
- lcd kijelzos tanithato
Koszonom elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest