- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
guestavfl
csendes tag
válasz
Gergo_pet #410 üzenetére
Bocs, hogy csak most olvastam a válaszod..csak nem tudom melyik tesztre gondoltál mint elöző, kiváncsian elolvasom ha megirod melyikre gondoltál. Amugy meg ha más is fölvetette korábban a dolgot nem értem az újabb tesztnél miért nem vették figyelembe (azonos FSB) már csak azért is, hogy ezen ne lovagolhasson senki (noha értem, hogy a cikk célja alapvetően nem egy AMD-Intel összehasonlítás lenne)? Köszi, hogy válaszoltál!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Gergo_pet #96 üzenetére
jó hosszú, érdekes kis levél volt, de ha megengedsz egy kis kritikát: az a64-ek és főleg a duplamagos athlonok elhúztak az inteltől (nem feltűnően, de az intelek nemigen tudják őket befogni), bár ez is felemás dolog van amiben az egyik, van amiben a másik. a másik dolog a procik ára: az intel, látva hogy ''szorul a hurok'', egyre inkább csökkenteni próbálja az árakat, és olyan modelleket dob piacra mint pl a d805, amire az amd nem tud mit tenni, mert lehet, hogy ővé a legygyorsabb, de nem engedheti meg, hogy ennyire levigye az árait, vagy hogy ilyen olcsó procikat adjon ki (ebben meg ugye az intel húzott el a 65nm-rel). ez igazából akkor lesz érdekes mikor kijönnek az am2-es tokozású amd procik, meg az intel conroe (vagy core duo, vagy core vagy valami ilyesmi).
amiben viszont egyetértek veled, az az amit a videókártyákról mondtál, a legtöbb ember nem tud magának profi vidókártyákat megengedni, no meg azt se tessék elfelejteni, hogy a számítógépes társadalom ha nem is túl nagy de számottevő része tizenéves gyerek, illetve a fiatalok, akik vagy anyuci pénzéből, vagy nyárimelóból, vagy zsebpénzből vagy valami féretett malacperselyből veszik meg a cuccokat a gépükbe (mellesleg én is 17 vagyok(majdnem, 16,5)). ők pedig általában (kivéva ha anyuci nagyon gazdag, találnak egy jól tejelő melót, vagy rájuk szakad az OTP) nem igazán engedhetik meg a legfelsőbb, de néha még a felső közép illetve az alsó-közép kategóriákat. a másik amiben viszont tényleg 100%osan egyetértek, az a bp-s dolog. mivel pesten tanulok, de vidéken élek (kolesz rulz) ezért eléggé látom az eltérést. még pesten is viszonylag sokat késnek a termékek a nemzetközi megjelenéstől, pláne vidéken no meg az áruk már pesten se túl barátságos, vidéken mégúgyse (volt hogy egy vidókártyát (típusra ugyanazt) 20 ezer forintéert tudtam volna megvenni vidéken, mint amennyibe került pesten). én pl felszívtam magam a kiskerárakra, alkatrészenként kikerestem h milyen cuccokat veszek a gépembe, és hol a legolcsóbb, feltoltam a seggem a bkv-ra és elmentem érte. így kb 20ezer forintot spóroltam meg, mintha lusta módon leugrok a sarki hardverboltba és megveszem azt ami nekik raktáon van, ráadásul így pontosan azt kaptam a pénzemért amit akartam, ami szerintem elég fontos szempont. tehát éljen a külföldi rendelés!
na ennyi voltam, bocs a kritikát, de hát nem bírtam megállni
ui.: egyébként az intel-ati kombó egész jó 5letnek tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest