- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
guestavfl
csendes tag
válasz
Gergo_pet #410 üzenetére
Bocs, hogy csak most olvastam a válaszod..csak nem tudom melyik tesztre gondoltál mint elöző, kiváncsian elolvasom ha megirod melyikre gondoltál. Amugy meg ha más is fölvetette korábban a dolgot nem értem az újabb tesztnél miért nem vették figyelembe (azonos FSB) már csak azért is, hogy ezen ne lovagolhasson senki (noha értem, hogy a cikk célja alapvetően nem egy AMD-Intel összehasonlítás lenne)? Köszi, hogy válaszoltál!
-
guestavfl
csendes tag
Kiváncsi lennék vajon az Intel processzorok a jó eredményt az AMD processzorokéhoz képest nem-e a magasabb rendszerorajel miatt érték-e el? Az Intel 3.8 Ghz-re huzott processzora 237 Mhz-es rendszerórajellel ment a 2.6 Ghz re huzozz Athlon csak 217 Mhz-el, ami befolyásolhatta a videokártya teljesítményét. Érdemes lett volna megmérni egy gyárilag 3.8 Ghz es Intel procit (570) a tesztben vagy pedig a 2.6 Ghz-et máshogy beállitani az A64 en pl 11x237Mhz a korrektség kedvéért, másrészt legalább az is kiderült volna mennyire függ a VGA teljesítménye a rendszerórajel-től! Egyébként izgalmas teszt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest