Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
news6s
csendes tag
Sziasztok!
XP SP2-t használok, több hdd-vel.
(samsung rendszer hdd 80gb, samsung hdd 500Gb 3,5" külső házban/SATA, samsung s2 hdd 500Gb 2,5")
A probléma csak a hdd sentinel 3.40 verzió feltelepítése után jelentkezett, ezért vonok párhuzamot a hiba és a sentinel között.
Feltelepítés, böngészés ahogy láttam hiba nélküli volt, a probléma akkor kezdődött, mikor a háttérben futó sentinellel a gépet magára hagytam. Első hibajelenség akkor jött elő, mikor az s2-s samsung usb hdd-n szerettem volna átnevezni egy mappát (telepítés után 15-20 perccel). Várt, várt, gondoltam amiatt mert leállította tétlenség miatt a merevlemezt. Ránéztem az állapotjelző ledre, nem világított.(alapállapotban kéken világít, olvasás\írás közben villog) A hdd működött, éreztem hogy rezeg, de nem kelt életre. Próbáltam néhány dolgot, de ez annyira összezavarta a teljes rendszert hogy újra kellett indítanom. A következő hibajelenség ezután következett, tétlenség után egyszerűen újraindult a gép. (s2 működött, háttérnben futott a sentinel)
Ezután az újraindításkor kikapcsoltam a sentinelt, ezáltal hiba nélkül működött a gép még 1,5 óráig.
Kérdéseim:
- ez mi ez, és mit tehetek hogy ne ez legyen?
Előre is köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest